Îngrijirea părului cu produsele Avon din gama Advance Techniques Reconstruction

Părul meu trebuie să arate impecabil sau aproape impecabil în orice moment. Asta necesită o îngrijire corespunzătoare și puțină atenție în alegerea celor mai bune produse. Sufăr și eu o dată cu el atunci când sunt probleme și singurul moment amânat este acela în care trebuie să mă tund. Este un fel de chin pentru că îmi doresc să-l am cât mai lung. Parcă niciodată nu l-am avut mai lung cu o palmă de umeri. În momentul în care atinge această lungime trebuie tuns și … o iau de la capăt.

Șampon și balsam Advance Techniques Reconstruction

Dragostea mea pentru produsele de curățare a părului de la Avon a început din facultate. Părul meu pretențios refuza orice alt produs existent pe piață și doar un anumit șampon cu capac verde de la Avon îmi făcea bine. Am folosit ani de zile acel șampon. Îmi luam la fiecare comandă câte 2 bucăți pentru a fi sigură că nu rămân fără. Întâmplarea a făcut să pierd legătura cu reprezentantul meu și așa am îndrăznit să încerc și altceva. Am descoperit alte produse pe care le-am tot schimbat de-a lungul anilor. Nu pot să spun că mai am vreun produs căreia să-i rămân fidelă.

Șamponul Advance Techniques Reconstruction ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, lăsându-l proaspăt și sănătos. Este un șampon cu un miros specific produselor de păr de la Avon. Un miros fin și plăcut care mă duce cu gândul la un preodus fresh. Mirosul nu persistă pe păr, dar îmi dă o senzație plăcută de relaxare atunci când aplic produsul și îmi las șamponul pe păr preț de 4-5 minute cât îl las să acționeze.

Părul meu are personalitate și pentru ca îngrijirea acestuia să fie completă, este absolut nevoie de un balsam de păr. În momentul în care am primit coletul de la Avon, m-am bucurat că am întreaga gamă de curățare a părului pentru că am primit balsamul Advance Techniques Reconstruction pentru a face echipă bună cu șamponul. Mie personal, mi se pare că face o echipă excelentă cu șamponul și se completează perfect.

Îngrijirea profesională a părului se poate face chiar și de acasă. Aceste produse sunt condierate a fi extrem de eficiente și cu rezultate imediat, iar eu pot confirma asta. Produsele chiar oferă un finish plăcut părului, iar strălucirea și hidratarea părului este oferită de uleiul de păr din aceeași gamă. Nu este de neglijat nici prețul acestor produse care variază între 10 și 18 lei de produs în funcție de ofertele existente.

Ulei ser hidratant cu un Complex de uleiuri de argan și cocos

Uleiul acesta completează perfect rutina de îngrijire a părului. Mirosul plăcut face ca aplicarea să fie o plăcere și faptul că părul absoarbe aproape instant produsul și nu rămâna gras, mă face să întind mâna după el ori de câte ori îmi spăl părul. Eu îl folosesc pe părul ud și aplic 3 – 4 pompițe pentru părul meu mediu. Acesta oferă părului acea hidratare și strălucire de care are nevoie un păr sănătos.

Produsele au fost primite spre testare de la BuzzStore. Este un site cu ajutorul căroia puteți testa produse înainte de lansare. Eu sunt foarte mulțumită de modul lor organizat de a face aceste campanii și îi recomand cu drag. Mă bucur că am putut descoperi aceste produse de la Avon cu ajutorul lor și chiar vi le recomand și vouă.

You may also like

6 comentarii

  1. Mă bucur că au preturi accesibile, eu am părul lung şi primăvara îşi pierde strălucirea fiid foarte uscat.Trebuie sa incerc

  2. am vazut si eu produsele acestea prin catalog, dar nu stiam ca sunt asa bune. Cel mai mult ma atrage uleiul si cred ca samponul i-ar placea mult mamei mele. Le pun pe lista pentru urmatoarea comanda Avon. Eu sunt si reprezentant, deci mi le iau mai ieftin. Sac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.