Cum să o ceri în căsătorie

Momentul cererii în căsătorie este un moment important și plin de emoție. Tinerii își aleg cu greu cuvintele, se pregătesc să pună totul la punct pentru că acest moment să fie unul de neuitat. Oricine vrea sa audă acel ,,DA” pentru tot restul vieții. Și pentru asta bărbații încearcă să facă totul în așa fel încât să nu o dezamăgească pe femeia iubită din viața lor. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceți ca totul să fie perfect.

Alegerea inelului de logodnă

Primul pas important pentru o cerere în căsătorie este alegerea inelului de logodnă perfect. Inelul de logodnă este simbolul angajamentului pe care și-l însușesc tinerii logodnici pentru căsătorie. Există mai multe tipuri de inele de logodnă, pentru toate buzunarele și pentru toate doleanțele. Un model opal engagement ring va fi cu siguranță apreciat de persoana care îl va primi. Trebuie să ai grijă să alegi măsura corectă. Nu poți da greș cu acest fapt. Un inel deosebit pe care multe domnișoare îl adoră este modelul tourmaline engagement ring. Trebuie să ții cont de preferințele persoanei de lângă tine. Țineți cont de preferințele pentru anumite culori ale persoanei căreia urmează să îi oferiți inelul.

Materialul este important. De obicei, sunt foarte apreciate inelele de logodnă din aur. Însă, dacă persoana pe care urmează să o cereți în căsătorie, preferă argintul, puteți opta pentru un inel din argint. Bugetul de care dispuneți vă poate influența deciziile pe care urmează să le faceți. Dacă vreți ca inelul să fie cât mai apreciat, dar nu dispuneți de suma necesară, este de preferat să încercați să faceți economii. Amethyst-ul este piatra iubirii și a fericirii. Dacă alegeți să îi puneți pe deget iubitei un model de inel amethyst engagement ring, va înțelege cât de mare este iubirea voastră.

Alegerea locului pentru cererea în căsătorie

Nu poți face o cerere în căsătorie în orice loc. Poți alege un loc cu o valoare semnificativă pentru voi, locul în care v-ați văzut întâia oară, sau locul primului sărut sau puteți alege un loc la înălțime, deosebit și unic. Acest loc, va rămâne fixat în mintea fiecăruia dintre voi și va avea o însemnătate aparte.

Crearea unui mediu special

Atmosfera și cadrul în care vă veți cere iubita în căsătorie sunt importante. O melodie de suflet pe care voi o aveți, câteva lumânări pe masă, sunt detalii semnificative pentru o cerere în căsătorie. Este important și modul în care o să îi pui întrebarea și îi oferi inelul de logodnă. Poți alege să îi oferi inelul într-o cutie sau cu un buchet de flori surprinzător. Nu uita să îi spui și cele mai potrivite cuvinte care te vor ajuta să o duci pe cele mai înalte culmi ale iubirii. Creați un moment pe care amândoi să îl purtați în suflet și pe care niciodată să nu îl uitați.

Cum vi se pare ideal să se facă o cerere în căsătorie?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

17 comentarii

  1. Eu nu am avut parte de un inel de logodna si parca imi pare putin rau cand vad ce modele frumoase sunt pe site-ul asta! Sa-i zici ca divortam si sa ma mai ceara o data de nevasta?

  2. Ce modele frumoase de inele,pe vremea mea nu era asa ceva,acum vremurile sunt bune de casatorii frumoase cu inele din cele mai frumoase,multumim mult de articol.

  3. Eu nu am fost ceruta propriu-zis. I-a fost frica sa cumpere fara sa probez, asa ca am fost intr-o zi sa vad ce mi-ar placea. Probabil atunci nu imi cunostea gusturile atat de bine si cine stie ce ar fi ales de capul lui… Am avut cateva modele preferate din cele probate si a revenit el in magazin sa il ia pe cel care m-a impresionat cel mai tare. Nu intrebati cum si-a dat seama! :))

  4. Mi-a plăcut întotdeauna momentul cererii în căsătorie și oferirea inelului. Când mi-a venit rândul, m-am blocat și am stat câteva ore până am reușit să spun ”Da”
    Inel nu am primit atunci, la cât de greu se găsea aurul, m-am mulțumit cu verigheta, dar am primit după ani. Sper să primesc unul la aniversarea care tocmai se apropie 🙂

  5. WOW! Ce frumuseti!!! Zau ca m-as mai marita o data! 😀 Acum, sincer, un inelus se poate oferi si la … ani de la căsătorie, nu-i așa!? Eu i-am sugerat deja soțului. Și el a fost încântat de modele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.