3 idei de cadouri de 8 Martie care pot fi găsite pe Notino

8 martie este o zi specială pentru noi toți. În mod normal, această zi este dedicată mamelor și ca să o sărbătorim la scară largă, este și ziua femeii. Important este că fiecare sărbătorește așa cum dorește și că fiecare femeie ar trebui să primească un cadou cât de mic. Dacă de 1 Martie ar fi fost suficientă o floare și un mărțișor, de această dată un cadou este obligatoriu.

Îmi amintesc cu drag că de multe ori îmi făceam cadouri și singură cu ocazia acestei zile. Mă duceam să-mi cumpăr cosmetice mai speciale sau chiar bijuterii și aveam acea mulțumire în suflet că mi-am luat și eu ceva pentru suflețelul meu. Eu vreau să vă dau câteva idei de cadouri de 8 martie de pe NOTINO care pot fi oferite femeilor din viața voastră. În plus, pe site găsiți o reducere suplimentară 8% în ziua de 08.03 folosind codul women8ro, (promoția nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau în lichidare de stoc).

1. Seturi de cosmetice

Seturile de cosmetice ar putea reprezenta una dintre cele mai bune alegeri. Acestea prezintă avantajul că nu mai au nevoie de un ambalaj suplimentar. Ele sunt frumos aranjate și nu necesită nici un alt efort supliemntar. În plus, aceste seturi sunt alege pentru anumite grupe de vârstă sau sunt produse generale care ar putea prinde la mai multe tipuri de persoane.

În eventualitatea în care nici un set găsit pe Notino.ro nu vă mulțumește, deși îmi este greu să cred asta, puteți să vă personalizați singuri cadoul. Puteți alege acele produse care considerați că sunt potrivite persoanei căreia urmează să i le dăruiți și, înainte de a plasa comanda să selectați că anumite produse din comandă sau chiar toată comandă să fie împachetată. Cutia poate fi personalizată și ea în funcție de culoarea preferată și totul în schimbul sumei de 23 lei.

2. Parfumul perfect

Parfumul este acel accesoriu pe care orice femeie îl iubește. Niciodată nu am auzit pe cineva spunând că are prea multe parfumuri. Aceste produse se consumă și chiar este o plăcere să ai cât mai multe pentru a le putea schimba ori de cîte ori ai chef. Știu că fiecare persoană are anumite afinități pentru un brand anume sau poate că preferă mai mult parfumurile fresh decât cele florale. Important este să alegeți parfumuri comune care au recenzii bune și extrem de multe aprecieri. Asta am făcut și eu la ultima mea comandă. Nu știam nimic despre Scandal de la Jean Paul Gaultier și recenziile erau la superlativ. Am riscat și vreau să spun că acum este parfumul meu preferat.

3. Cosmetice

Femeile sunt destul de dificile la acest capitol. Este destul de complicat să pui un bărbat să facă niște alegeri potrivite pentru jumătatea lui. Consider că aici pot funcționa perfect prieteniile. Cu siguranță cea mai bună prietenă a soției știe mici detalii în acest sens. În felul ăsta nu riscați să aruncați banii pe niște produse pe care s-ar putea să nu le folosească.

Dacă nu aveți nici un fel de informație în acest sens cred că ar trebui să mergeți pe anumite branduri care nu prea au cum să le dezamăgească. De exemplu: Loreal este un brand foarte cunoscut și produsele lor sunt folosite de mulți makeup artiști. Ele pot fi folosite cu ușurință chiar și de un începător și rezultatele pot fi chiar spectaculoase.

 

Sunt convinsă că fiecare persoană este fericită să primească un cadou cât de mic

You may also like

21 de comentarii

  1. Toate ideile propuse sunt excelente pentru această zi!
    Notino vine cu oferte pentru toate gusturile și buzunarele: cosmetice, parfumuri, seturi. Fug pe site să aleg ceva 🙂

  2. mie parfumurile imi merg mereu la inima, mai ales ca imi plac cam toate, adica nu sunt genul pretentios. Prin urmare, daca vreodata trebuie sa imi iei un cadou, acum stii spre ce sa te orientezi ca sa nu dai gres.

  3. seturile imi par potrivite in orice moment, o sa intru sa vad ce noutati gasesc pe acolo, cine stie? cadourile sunt pregatite dar poate gasesc inca ceva!

  4. Notino vin mereu cu oferte bune si produse super. Chiar am facut si eu o comanda, am profitat de niste produse reduse si le-am cumparatpt mine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.