Bărbații și moda

Bărbații sunt ușor indiferenți atunci când vine vorba despre felul în care se îmbracă sau așa ne dau nouă de înțeles. În momentul în care trebuie să mergem cu ei la cumpărături, realizăm că sunt de 100 de ori mai pretențioși decât femeile. Acest lucru mi se întâmplă frecvent atunci când soțul meu vrea să-și cumpere haine și am observat că și în cercul nostru de prieteni, toți sunt cam la fel.

costume-barbatiDe multe ori înclin să cred că este un fel de competiție între ei și vor să arate bine și îngrijit. Eu sinceră să fiu sunt tare încântată de acest aspect și îmi place să se îmbrace frumos, îngrijit și să asorteze frumos lucrurile. Mi se întâmplă frecvent să-mi spună cum să combin anumite piese vestimentare sau să-mi spună că ar fi mai indicat să îmi schimb încălțămintea pentru că nu se potrivește. Niciodată nu mă supăr și chiar apreciez părerile lui pentru că știu că sunt sincere și vrea doar să arăt bine.

În ultimul timp l-am corupt cu shoppingul meu online și a început să-și aleagă multe lucruri online. Fie că folosește aceleași site-uri sau printr-o simplă căutare de hanorace barbati în google găsește diverse modele care-l atrag și așa încearcă experiențe noi. Nici o clipă nu trebuie să vă temeți de un produs că este prea ieftin, prea scump sau că modelul nu se va așeza bine pe voi. Aveți dreptul ca în maxim 14 zile de la primirea coletului să puteți restitui produsele. Eu am avut mult prea puține evenimente de acest gen, dar s-a întâmplat. Cel mai des o pățesc în cazul încălțămintei.

Bărbații au multe perechi de blugi și culmea își cumpără aproape în fiecare lună câte o pereche. Nu prea pot să înțeleg fenomenul și nici chiar soțul meu nu m-a putut lămuri. Nici nu vreau să-mi închipui cam câte perechi de blugi de bărbați se află în toată casă. Cred că are pe puțin 20 și nu exagerez cu nimic. Fiecare pereche are povestea ei sau de fiecare pereche se atașează și nu se poate despărți de nici una. Chiar dacă nu are când să le poarte și mulți ocupă locul de pomană, nu vrea să le dea nici la alte persoane. Și eu mî atașez de lucruri și îmi vine greu să mă despart de ele. Știu cum este și în acest motiv nu-l acuz.

Cum sunt bărbații din viață voastră? Credeți că sunt exigenți atunci când vine vorba de haine?

 

You may also like

3 comentarii

  1. Ai zice ca o femeie care primeste mereu hainute, ba isi mai cumpara si ea, n-ar trebui sa se intrebe de ce cumpara un barbat atatea perechi de blugi, zau! Adica macar la blugi or avea si eu nevoie. Ajunge ca nu dau banii si pe genti, zeci de pantofi cu toc sau bijuterii, nu? 😛

    1. Criss, cred ca nu-ți închipui câte perechi de incaltaminte, tricouri si blugi are!!!! Își cumpara continuu 🙂 Cred ca-i mai rau ca mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.