Beauty Box Pick N Dazzle (al șaselea colet)

Abonamentul meu la Pick N Dazzle a ajuns la final. M-am abonat pe o perioadă de 6 luni pentru a avea un preț mai mic la cutie. Mai exact cutiile primite de mine au costat 80 lei și toate, dar absolut toate, au o valoare mult mai mare decât cea plătită de mine. Coletul ajunge prin curier și în banii plătiți este inclus și curierul. Îmi place mult sistemul acesta de beauty box și singurul motiv pentru care am renunțat pentru moment la acest abonament este că am foarte multe cosmetice și aș vrea să mai termin din ele.

Mici detalii despre Beauty Box-ul de la Pick N Dazzle

Pe site vă puteți alege cutii de 80, 160 sau 240 lei. Acestea sunt prețurile în cazul în care vă abonați pentru 6 luni. Produsele din cutie vor avea prețuri mai mari decât suma plătită. Puteți plăti paypal sau cu card și banii vă sunt retrași automat în momentul în care vă este expediată cutia. Eu am plătit cu paypal și în fiecare lună mi s-a retras suma aferentă.

Notificarea expedierii coletului este făcută și prin email. În ziua următoare coletul ajunge prin curier și nerăbdarea deschiderii coletului este extrem de mare. Dacă vreți să vă abonați și voi, puteți intra aici ⇒ www.pickndazzle.com.

Conținutul ultimei cutii Pick N Dazzle

Produsele primite au fost absolut fantastice. Am primit multe produse și impresia mea a fost că prețul produselor a trecut pragul maxim menționat pe site. În contul meu, la planurile mele, am menționat în fiecare lună din ce categorie vreau să primesc produsele, iar cei de la Pick N Dazzle au ales produsele conform planului meu de frumusețe completat la înscriere și solicitării mele din luna respectivă.

Pensulă Teez

Iubesc această firmă și pensulele lor. Îmi doresc să le am pe toate și din acest motiv, mi-am mai ales să primesc o pensulă cadou. Este o pensulă de precizie și va trebui să mă obișnuiesc cu ea. Am să învăț s-o folosesc. Până una alta, sunt tare bucuroasă că am primit-o pentru că aceasta lipsea în colecția mea. Îmi place felul de prezentare și așa le păstrez și eu în prezent.

Mască tip șervețel Tony Moly

Acest produs am înțeles că ar fi de origine coreeană. Nu am mai auzit de această firmă, dar faptul că îl găsesc în cutiuța mea de la Pick N Dazzle îmi oferă o certitudine că este o gamă sigură. Voi încerca cât mai curând această mască cu brocoli și revin cu impresii.

Balsam de buze Teeez

Am văzut la fete acest balsam de buze și mi-l doream și eu extrem de mult. M-a atras modul inedit de prezentare al produselor Teeez. Așa cum puteți vedea, balsamul vine într-o cutiuță cochetă cu oglindă. Dacă privești ambalajul închis, nici n-ai bănui că în interior se află un produs cosmetic. Îmi place totul la el culoare, ambalaj și mod de prezentare.

Loțiune de corp Mades

Mades este o firmă cunoscută în rândul produselor profesionale. Eu am avut onorea să încep s-o folosesc o dată cu aceste cutiuțe cu cosmetice. Îmi place că este într-o variantă travel size și este numai bună pentru vacanța care se apropie. Niciodată nu am prea multe loțiuni de corp. Astea se consumă și dacă sunt hidratante, cu atât mai bine.

Pudră bronzantă

Am primit și un produs de la Miss Cop. Pentru că mi-am dorit o pudră bronzantă, uite că am și primit-o. Îmi doresc să mă machiez eu ușor diferit în perioada următoare și acest produs este excelent. Așa cum mi-am dorit.

Tratament gene L’action

Acesta este un tratament de gene. Promite să le alungească. Sunt foarte curioasă de el și pentru că în prezent nu folosesc nimic de genul, chiar îl voi folosi. Revin cu impresii curând.

Luna aceasta am primit aceste 2 mostre de la Tony Moly. Sunt tare curioasă să văd despre ce este vorba. Sunt niște creme minune. Încă nu vă pot spune mai multe, dar le voi cupla cu masca șervețel și le voi dedica un articol special.

Ce părere aveți de produsele primite în cutia de la Pick N Dazzle? Care vă atrage cel mai mult?

You may also like

6 comentarii

  1. Îmi plac toate produsele din cutia Pick N Dazzle, luna asta ai primit produse foarte interesante. Ma atrage în mod special pendula Teez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.