Rolul pantofilor cu toc în viața noastră

Nu mai este nici un secret faptul că femeile sunt înnebunite după pantofi. În topul preferințelor noastre sunt pantofi dama toc. Aceștia au mai multe avantaje și sunt de-a dreptul fascinanți. Pantofii cu toc au fost mereu la modă și continuă să fie purtați de femeile fiecărei generații. Există o mulțime de motive pentru care încălțările cu toc își au rostul în viața noastră.  

Ne ajută să fim mai atrăgătoare 

Studiile specialiștilor au demonstrat de-a lungul timpului că bărbații sunt atrași de femeile care poartă încălțăminte cu toc. Pantofii au rolul de a sublinia senzualitatea fiecărei femei. Aceștia ne ajută să avem o poziție de mers echibrată și atrăgătoare.

Putem crea o ținută reușită pentru birou

Persoanele care lucrează la birou trebuie să arate tot timpul bine. Nu este sufficient să poarte o rochie office pentru o ținută impecabilă. Sunt foarte multe persoane care își îndreaptă atenția spre încălțămintea din picioarele persoanei cu care vin în contact.  Îmbrăcăm hainele care ne avantajează putem alege o pereche de pantofi potriviți. Dacă lucrăm într-un domeniu în care ținuta bussines este impusă nu avem prea multe alegeri de făcut. Pantofii ne pot ajuta să adăugăm puțină culoare. Unei ținute compusă din pantofi și un sacou de culoare neagră i se potrivesc perfect pantofi roșii sau bej.

Trebuie să combinăm hainele în așa fel încât să nu purtăm haine în combinații deranjante cromatic. Putem alege să accesorizăm pantofii cu geanta pe care o purtțm sau cu bijuteriile noastre. Dacă alegem să purtăm pantofi la locul de muncă trebuie să avem grijă că aceștia să fie cât mai confortabili. Să putem sta pe tocuri întreaga zi fără acea senzație de picioare greoaie.

Cum alegem pantofii 

Există mai multe criterii de alegere a unor pantofi care ne ajută să optăm în mod corect pentru ceea ce ne trebuie. Este nevoie să ținem cont de orice detaliu. Primul aspect de care vom ține cont este lungimea tocului. Pentru locul de muncă este necesar să ne orientăm către încălțăminte cu un toc mai gros și nu foarte înalt. Pantofii ne ajută să fim mai încrezătoare și ne oferă un sentiment de siguranță. De aceea, îi putem alege în momentele importante ale vieții noastre,la evenimente speciale. Însă trebuie să conștientizăm importanța înățimii tocului lor.

Un alt aspect important care să ne influențeze decizia în alegerea încălțămintei este oferit de materialul lor. Pantofii din piele naturală sunt de preferat din mai multe motive. Primul dintre motive ar fi că sunt protectori cu picioarele noastre.  Alt motiv este reprezentat de faptul că sunt foarte rezistenți în timp și merită să investim în astfel de încălțări. Culoarea pantofilor este cea care ne atrage din prima. Clasicul negru este dorit de un număr mare de persoane. Dar dacă vrem să oferim culoare ținutelor noastre putem alege și pantofi mai colorați. Nu în ultimul rând,trebuie să conștientizăm cât de comozi pot fi pantofii pe care vrem să îi purtăm. Nu este plăcut să ne descălțăm când suntem la un eveniment ori la locul de muncă. Pantofii trebuie să fie comozi, să putem rezista cu ei cât este nevoie în picioarele noastre.

Evident că și nici bugetul nu trebuie neglijat și dacă putem face mici economii, de ce nu. De exemplu, pe Asortie.ro la plata cu cardul aveți cost transport 0 pentru comenzile care depășesc valoarea de 250 lei.

Purtați des pantofi cu toc?

You may also like

7 comentarii

  1. Pantofii cu toc sunt simbolul femeii independente:)
    Ne ridică la înălţime şi ne dă un aer mai …ştim noi.

  2. Unii cred ca pantofii cu toc sunt doar pentru tinuta sau pentru a ne ajuta sa castigam centimetri in inaltime, ceea ce nu este deloc asa. Tocurile au devenit accesorii inspensabile femeii moderne. Tocurile ne dau incredere in noi si ne fac sa ne simti puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.