Tchibo – cafeaua perfectă de zi cu zi

Îmi încep ziua cu o ceașcă mică de cafea cu lapte. Spun o ceașcă mică pentru că îmi place s-o savurez, s-o beau caldă și să mă bucur de 2-3 cănițe pe zi. O fi mult sau puțin … nu știu. Important este că o beau cu plăcere, că mă ajută să mă trezesc într-un mod cât mai plăcut și că mă trezesc cu o dorință arzătoare să beau o gură de cafea. Obiceiurile mele în ceea ce privește alegerea sortimentului de cafea s-au schimbat o dată cu descoperirea cafelei Tchibo. A fost suficient să primesc un singur pachet ca mai apoi să devin fidelă acestui brand și să mă conving de gustul bun al acesteia.

Aromă plăcută și gust special într-o singură ceașcă de cafea Tchibo

Plăcerea mea de a bea cafea a apărut o dată cu achiziționarea primului filtru de cafea Heinner. Un filtru care mi se părea că îmi face cafeaua perfectă. Chiar îmi părea rău că mi-am cumpărat atât de târziu un filtru. L-am folosit zilnic cel puțin o dată. Erau zile în care suplimentam porția de cafea zilnică pentru că beam mai mult sau aveam musafiri. După ce s-a stricat am ales aceeași marcă de filtru și cafeaua mea nu mai era deloc la fel. Gustul era schimbat chiar dacă cafeaua era aceeași. Am tot sperat să se rezolve cumva problema și se pare că ceva nu merge așa cum știam eu.

Cafeaua la ibric a revenit în rutina mea de dimineață. Este ușor de făcut, gustul plăcut și intens al cafelei se păstrează și o pot combina la fel de bine cu laptele. Evident că zațul acela de pe fundul cănii devine ușor deranjant pe măsură ce aceasta se împuținează. Intenționez să îmi iau și eu un espressor care să-mi facă o cafea bună și care să-mi alimenteze acea dorință

Pachetul de cafea Tchibo primit a venit la pachet cu o cutie de bomboane. Mi-ar fi plăcut să aibă un nume acele bomboane din simplul fapt că au fost absolut delicioase. O combinație perfectă de ciocolată albă și neagră cu un interior cremosabsolut delicios. Am savurat bomboanele la cafea, dar și simple pentru că n-am rezistat tentației.

Espressorul Tchibo – Mini Cafissimo pastel

Espressoarele Tchibo Cafissimo oferă o selecție de cafele de cea mai bună calitate – prin simpla atingere a unui buton. Aceste espressoare vin cu design-uri de poveste și culori vesele. Este plăcut să poți lua un astfel de aparat care să se potrivească perfect în bucătărie și să-l poți asorta cu culoarea mobilei sau a decorațiunilor. Nu știu dacă mov este alegerea mea, dar cert este că pe acela am pus eu ochii.

Prezentarea acestor espresoare a venit la pachet cu o cană în formă de unicorn și niște bomboane frumos colorate cu interior de ciocolată. Mi s-a părut originală prezentarea acestora.

Căni Tchibo personalizate

Undeva la sfârșitul anului trecut v-am spus pe facebook despre campania celor de la Tchibo de a vă putea personaliza 3 căni după bunul plac. Cu inimioare, siluete sau chiar ceva scris, acestea puteau prinde viață doar dacă reușeam să adunăm cât mai multe interacțiuni. M-am bucurat mult că zilele astea am primit și eu 2 căni cu Rokolla Exclusive din care îmi voi servi cafeaua de acum înainte. Promisiunea făcută era să împart cu o persoană dragă cea de-a doua cană așa că … soțul meu îmi va ține companie la cafea de acum înainte și ne vom servi cafeaua din același model de cană.

You may also like

18 comentarii

  1. Ce dragut, eu nu sunt bautoare de cafea, dar ador sa i-o pregatesc sotului si sa ma trezesc doar din mirosul cafelei proaspat facute.

  2. Am mai folosit și eu cafea Tchibo, este o cafea apreciată.
    De când am espressorul am grijă să-mi aleg cafea de calitate pentru că este important să savurezi o cafea care pe lângă savoare are efect și asupra sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.