Caiet de jocuri și activități copii 3 – 4 ani(Larousse)

În permanență caut caiete noi de activități care să o captiveze pe fetița mea. De cele mai multe ori se plictisește rapid de o jucărie sau chiar de o carte. Activitățile cerute în cărțile de genul o încăntă. Totul este realizat în joacă și faptul că are posibilitatea de a refuza o activitate atunci când nu are chef, este absolut perfect pentru ea.

Ultima mea comandă pe Libris.ro a fost compusă din două cărți: acest caiet de activități și aceste fișe refolosibile. Ambele cărți sunt ușurele, dar au foarte multe lucruri de învățat. Cu toate astea, cea de-a doua este favorita fetiței mele. Cred că este entuziasmată că poate să scrie pe carte și un alt plus este că poate repeta acest lucru la nesfârșit.

Caietul de jocuri și activități pentru copii 3 – 4 ani este ușurel. Abia după ce l-am cumpărat am văzut că este recomandat copiilor de grupă mică. Cu toate astea am văzut că informațiile pe care acesta le conține nu sunt chiar banale și un copil de 4 ani jumătate îl poate parcurge.

Învățăm alfabetul din caietul de activități de la Libris

Alfabetul este știut de către fetița mea doar că în engleză. Un cântecel ascultat când era micuță a făcut-o să învețe alfabetul destul de rapid. Problema este că acum în loc să zică „a” zice „ei”. Ea cunoaște pronunția în engleză și fix aceeași problemă am avut-o o perioadă lungă de timp cu numele culorilor în engleză. Acest alfabet are rolul de a consolida cunoștințele copilului cu ajutorul animalelor. Aș putea să spun că asocierea literelor cu animalele face mult mai plăcută învățarea.

Prin joacă și prin asocierea literelor cu animale sau diverse obiecte, copiii învață să scrie de tipar literele, să deseneze linii fel de fel și să facă asocieri și deosebiri dintr-o imagine. În plus, la finalul unei fișe este o rubrică știați că, unde sunt câteva informații de cultură generală extrem de interesante chiar și pentru părinți.

Caietul se termină cu câteva stickere care trebuiesc folosite în completarea unor fișe, iar ultima pagină este rezervată cifrelor. În dreptul fiecărei cifre este câte un animal pentru a putea să numere și copiii.

Ce părere aveți despre această carte? Eu o recomand copiilor de 3-5 ani!

You may also like

14 comentarii

  1. chiar este unul din caietele de activitati pe care le am si eu pe wihlist pe Libris pentru luna iulie, cand nepotica cea mare face 3 ani si vreau sa ii ofer cadou o sacosa plina de carti si caiete educative. Ii si plac si sunt si super utile.

  2. Cand era baiatul meu mic, nu gaseai mai nimic prin librarii. Tin minte ca i-am cuparat un abecedar, avea si poze si mai citeam cateo lectioara. Batele de chibrit ii foloseau la facut litere si cifre. Deci, profitati cat mai mult pentru posibilitatile care exista astazi pentru copii vostrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.