Wishlist de început de an de la Dresslily

Chiar dacă primele zile ale anului nu au fost foarte roz pentru mine. Se pare că a ieșit soarele și pe strada mea. Mă bucur că mi-am făcut timp să arunc o privire pe Dresslily și nu puteam să rămân indiferentă la ofertele de pe site din această perioadă. Comenzile ajung cam în 30 de zile așa că-mi voi alege ceva potrivit mai mult pentru primăvară.  Mi-aș dori niște genți, poate ceva lejer de încălțat, o maletă sau chiar o bluză deosebită. Cred că printre toate aceste lucruri îmi voi strecura și câteva accesorii, în special cercei. Cerceii sunt extrem de ieftini și sunt sute de modele pe site.

Geacă Dresslily

Gecile mele de iarnă sunt de pe aceste site-uri chinezești. Îmi plac tare mult și parcă aș îndrăzni să-mi mai comand acum câte ceva pentru că acum sunt la reducere. Numai că mi-a ieșit în cale o blăniță animal print care m-a fascinat întru totul. Mi se pare că este un model drăguț și călduros.

Bluză

Prima oară când am văzut această bluză mi s-a părut ciudată. După  încă un tur pe site mi s-a părut chiar drăguță. Într-un timp eram mare iubitoare a culorii negre. Acum m-am mai vindecat puțin, deși nu total. Maroul îmi place puțin mai mult acum și parcă culorile și modelul bluzei mă carcaterizează.

Bluză

Eu am căutat de fapt pe Dresslily o maletă simplă pe care o pot acesoriza eu în fel și chip. Problema este că atunci când găsesc o maletă simplă nu mă mai atrage. Așa că m-am orientat spre o bluză cu puțină broderie. În speranța că într-o lună, până ajunge comanda, scap de burtă, îndrăznesc să visez și la bluzița asta.

Cercei cu perlă

Cerceii sunt mica mea slăbiciune. Dacă nu aș mai pierde din ei ar fi perfect. Am foarte multe perechi și nu mă pot opri aici. Fie că sunt ieftini sau scumpi oricum nu stau pin casă cu cercei așa că …. nici nu contează materialul pentru că nu am probleme la acest capitol. Cerceii de mai sus sunt puțin peste 20 lei, dar sunt destul de măricei. Pe site aveți poză și cu ei la ureche.

Geantă

Aceasta este o geantă de mărime medie foarte frumoasă. Modelul este deosebit chiar dacă nu are nimic waw și doar acele cusături o scot în evidență. Mie îmi place și este exact ce-am eu nevoie în primăvara asta.

Dacă vreți să aveți reduceri suplimentare pe Dresslily puteți folosi codul DLBF20 pentru o reducere de 20%:

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

Voi cu ce doriți să vă înoiți în perioada următoare?

You may also like

21 de comentarii

  1. Au numai produse minunate! Am si eu o vesta imblanita ca si modelul din poza,foarte frumoase produsele pe acest site

  2. Ce bine arata! Sa ne faci poze cand ajung produsele sa vedem daca seamana cu ce prezinta ei pe site. Eu am facut pe Wish la niste produse ptr telefon si nu aratau deloc ca in poza.

    1. Sa stii ca astea sunt ok. Wish, la fel ca si Aliexpress le iei putin la risc. Eu sunt foarte increzatoare. Oricum revin cu poze

  3. blanita imi place tare mult, chiar daca nu pentru mine, ca mie u mi-ar sta bine cu ea pentru ca da mult volum. SI geanta imi place ca design, dar nici ea nu e pentru mine pentru ca e cam office si eu sunt pe casual. Dar am sa folosesc si eu codul de reducere pentru un rucsac.

  4. Cerceii si geanta imi plac dar bluzita nu prea e pe gustul meu, unul dintre motive ar fi si faptul ca nu e pe conformatia mea.

  5. Nu știam aproape nimic de Dresslily până de curând. Au produse interesante. Din wishlist-ul tău îmi plac mult prima bluză și poșeta. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.