Review: Rowenta Premium Care Brush & Straight

Părul perfect întins face parte din rutina mea de îngrijire a părului. Chiar dacă nu îmi întind părul de fiecare dată, recunosc că apelez la placă destul de des. Asta se poate vedea în mai toate pozele mele. Tocmai din acest motiv încerc să găsesc un produs bun care să mă ajute să-mi păstrez părul într-o stare bună și să nu se degradeze de la o folosire la alta. Se pare că am descoperit acest produs și vreau să vă povestesc și vouă puțin despre noua perie de la Rowenta.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, am aflat că voi putea testa noua placă de păr de la Rowenta. Recunosc că am văzut-o la alte prietene și tânjeam puțin după ea. Multumesc oe această cale celor de la BUZZSTORE pentru că mi-au oferit-o spre testare. Cel mai mult mi-a plăcut acel rând de peri naturali care ajută părul să fie perfect pieptănat și întins în momentul în care urmează să intre în contact cu placa.

Avantajele folosii plăcii de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight

Placa este clar de ultimă generație, dar nu trebuie să neglijăm nici noi protecția părului. Eu folosesc în prezent serul pentru vârfuri despicate de la Avon care îmi place mult sau serul cu cristale de la Kallos. Al doilea este cel mai bun din punctul meu de vedere, doar că eu l-am terminat.

Această placă este potrivită pentru a fi folosită pe părul uscat. Are un buton în lateral cu care se pornește și apoi cu butoanele plus și minus se setează temperatura dorită. Are un ecran LCD pe care este afișată temperatura setată. Temperatura poate fi selectată începând cu 130 și până la 200 grade. Producătorul spune că temperatura optimă este 170, doar că firul meu de păr este puțin mai gros și eu mă împac bine cu cea de 180.

Plăcile au un sistem ionic cu înveliș excliusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și promite un păr neted și strălucitor. Asta am observat și eu pe parcursul folosirii acesteia. Placa din partea de sus este mobilă. Plăcile exercită o presiune constantă și uniformă asupra părului ca să îl agreseze într-un fel. Simpla trecere a șuviței de păr printre cele 2 plăci face ca părul să capete o elasticitate perfectă și să aibă această strălucire care doar cu ajutorul plăcii o pot vedea. Cine folosește placa de păr, știe exact la ce mă refer.

Este suficient să trecem o singură dată cu placa peste șuvița de păr pentru ca aceasta să fie întinsă și volumul părului se păstrează. Eu oricum am volum la păr și niciodată nu am căutat volum, dar după ce-mi întind părul rămân cu acel volum la rădăcină și cu părul frumos întins.

Placa este potrivită și pentru bucle. Recunosc că nu sunt o expertă în acest sens, dar mi-am dat doctoratul cu ea. Au ieșit drăguțe și am să mai exersez mișcarea.

O altă noutate este legată de blocarea temperaturii. O dată setată temperatura, aceasta nu se mai poate modifica decît dacă se închide și se redeschide placa. Este un plus pentru că mi se întâmpla frecvent să ating butoanele de modificare a temperaturii și să măp trezesc că la sfârșit temperatura era diferită de cea inițială.

Cablul de alimentare este suficient de lung(2 metri) și este dotat cu un sistem rotativ de 360°. Pentru ca după folosire să putem depozita placa într-un mod cât mai safe, producătorii au creat un buton de blocare a plăcilor. În felul ăsta este mult mai ușor de depozitat.

Această placă de păr este un must have pentru orice doamnă sau domnișoară care iubește să fie cochetă și aranjată cu doar câteva mișcări. Este ușor de manevrat și de utilizat. Orice începător se poate descurca cu ea și beneficiile aduse de aceasta o recomanda!

Ce părere aveți de placa de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight?

You may also like

21 de comentarii

  1. Pentru fetele cu părul mai rebel, este super utilă o placă de acest tip! Mă bucur că își face treaba și te ajută la finalizarea look-ului tău.

  2. de cand am vazut-o pe Facebook ti-am zi ca este prima placa de par cu perie. Bine, eu nu sunt tocmai la zi cu noutatile in materie de placi de par, dar mi s-a parut interesanta ideea si mi-am imaginat ca prezenta acelori peri ajuta la indreptarea mai usoara a parului. Sa o folosesti sanatoasa!

  3. Imi place foarte mult placa Rowenta, imi place ca are si perie si asta este un plus. Eu folosesc o placa Remington de care sunt foarte multumita.

  4. Desi eu nu folosesc placa de par fiindca nu am rabdare, aceasta placa de par de la Rowenta mi-a atras atentia prin acest invelis special si pentru ca e mult mai eficienta decat o placa obisnuita.

  5. Si mie imi place ca se poate bloca temperatura – ajuta mult treaba asta in procesul indreptarii parului. Si faptul ca indreapta repede imi place, ca are cablu rotativ…nu i-am gasit un minus pana acum, cel putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.