Șampon nutritiv 3DeLuXe (review)

Îi ofer părului meu o atenție aparte pentru că îmi place să arate cât mai bine și mai sănătos. Dat fiind faptul că am părul blond, mai mereu am probleme cu părul pentru că acesta pare uscat datorită vopselei. Am încercat să nu mai apelez la culori atât de deschise și mă mă mulțumesc și un blond mai închis. În momentul în care îmi crește rădăcina abia nu se vede diferența atât de mare și sunt mai mulțumită pentru că nu sunt nevoită să mă mai vopsesc atât de des.

Șampon nutritiv 3DeLuXe

Șamponul 3DeLuXe este un produs profesional și asta m-a făcut să am o încredere sportiă în el. Are ca principale ingrediente uleiul de argan și mierea. Are o textură lichidă și o culoare portocalie. A trebuit să fiu atentă cu el pentru a nu risca să-mi curgă printre degete. Este un produs care are un grad de spumare bun și care curăță delicat părul. Mi-a plăcut că părul meu s-a păstrat curat până la 4 zile.

Cantitatea acestuia(250 ml) mi-a fost suficientă pentru aproape o lună, asta în situația în care eu mă spăl de 2 ori pe săptămână pe păr și folosesc cam 2 șamponări de fiecare dată. Nu sunt obișnuită să folosesc doar șampon pentru părul meu așa că în ocmpletare am aplicat balsam de păr sau mască pentru a avea un păr mai fin. La mine asta a devenit un fel de ritual pentru că la orice șampon folosesc și balsam.

Gama 3DeLuXe conține mai multe produse cu care vrea să ne răsfețe. Produsele lor pot fi găsite pe Diva-line. Eu l-am primit în cadrul întâlnirii de bloggerițe care a avut loc în luna decembrie.

You may also like

16 comentarii

  1. Eu am un par tare pretentios; pe langa faptul ca imi pica foarte mult, acum parca nu mai cade atat de mult, daca schimb samponul sau folosesc unul ce nu se potriveste parului mei, imi apare matreata siapar si anumite cojite pe scalp. Fiind un sampon nutritiv, s-ar putea sa imi priasca!

  2. Avand in vedere ca e un sampon profesional si contine ulei de argan si miere sunt convinsa ca e foarte bun si hidratant. O sa-l iau si eu pentru ca imi simt parul cam uscat.

  3. Eu sunt intotdeauna in cautarea unor produse bune pentru ingrijirea parului. O sa incerc samponul acesta, arata tare interesant.

  4. Într-adevăr, părul blond necesită mai multă atenție în îngrijire, dar și arată frumos la persoana pe care o prinde nuanța, cum e și cazul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.