5 produse indispensabile pentru îngrijirea zilnică

Îngrijirea personală te ajută să fii frumoasă și sănătoasă. Cum sportul reușește să echilibreze un corp sănătos într-o minte sănătoasă, la fel de importantă este și îngrijirea personală. Îți place să ai un ten perfect curat, un păr strălucitor, dinți sănătoși și o piele catifelată. Majoritatea dintre noi, femei și bărbați, ne-am obișnuit cu anumite ritualuri de care avem nevoie pentru a ne simți bine. Iată cinci produse de care ai nevoie pentru a arăta cât mai bine.

1. Crema hidratantă

Întotdeauna simți nevoia de a acorda atenție îngrijirii tenului. Oricine are nevoie de o cremă hidratantă pentru față. Ea trebuie aleasă în funcție de tipul de ten pe care îi ai. Dacă ai anumite probleme cu acesta, vei ține cont și de ele. Este bine să alegi crema potrivită pentru pielea ta, ținând cont de recomandările de pe eticheta produsului. Vârsta pe care o ai este un alt factor care te ajută să faci alegerea potrivită. În privința cremei hidratante pentru ten trebuie să ții cont de nevoile pielii în funcție de sezonul în care te afli. Uneori, ai nevoie de o cremă hidratantă mai grasă pentru ten, alteori, de o crema ușoară, mai emolientă.

2. Demachiantul

Despre importanța demachierii tenului s-a tot vorbit și vezi tot timpul articole cu recomandările în acest sens. Pentru o întreținere cât mai corectă și pentru sănătatea tenului este important să nu îți lipsească demachiantul de pe raftul de îngrijire din baie. Specialiștii îți recomandă demachierea tenului în fiecare seară și dimineața. Astfel, vei elimina imperfecțiunile de pe ten și te vei bucura de o piele frumoasă și sănătoasă.

3. Masca de păr

Considerată un moment de răsfăț, o masca de par aduce multe beneficii podoabei tale capilare. Aceasta te ajută să ai un păr strălucitor și mătăsos. La fel ca în cazul cremei faciale, atunci când alegi o mască de păr trebuie să ții cont de tipul tău de păr. În funcție de aceasta și de efectele pe care ți le dorești alegi masca de păr care să îți ofere rezultatul vizat. Cu ajutorul acesteia, vei oferi volumul dorit părului. În plus, măștile acționează asemenea unui tratament, îngrijesc și protejează părul. Căderea sau deshidratarea părului sunt probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul unei formule hidratante sau regenerante.

4. Parfumul

Amprenta personală, asociată unei identități individuale, parfumul este un produs luxuriant necesar. Licoare magică ce îți îmbrăcă ținuta în arome fine, un parfum vorbește despre personalitatea ta. Poți alege produse Burberry
pentru a te bucura de cele mai deosebite miresme cu care vei reuși să surprinzi, dar la fel de bine poți căuta și parfumuri mai intense, precum cele de la Jean Paul Gaultier.

5. Balsamul de buze

Buzele tale trebuie să fie îngrijire cât mai bine. Îți dorești buze moi și catifelate, iar un balsam de buze reușește să le protejeze și să le pregătească pentru aplicarea rujului. Este bine să nu-ți lipsească din geantă și să îl incluzi în rutina ta zilnică.

Tu ce produse de îngrijire ai inclus în ritualul tău?

You may also like

12 comentarii

  1. Parfumuri nu am prea multe si nici nu folosesc zilnic, mai ales ca eu stau mai mult acasa. Bine, ma mai dau eu cand si cand, dar nu zilnic. Sunt codasa si la mastile pentru par pentru ca stau prost cu rabdarea. Unde sunt eu campioana? La cantitatea de balsam de buze folosita.

  2. Nici de la mine nu lipsesc crema, demachiantul sau balsamul de buze! Hidratarea e pe primul loc, iar fara aceste produse nici nu incape vorba de machiaj 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.