Reduceri de început de an de la NOTINO

NOTINO este un site complet de cosmetice și nu numai. Îmi place să apelez la ei ori de câte ori sunt în căutarea unui produs sau am văzut lansarea unui produs și știu sigur că aici găsesc cele mai noi produse. Recunosc că în decembrie mi-a fost tare ușor să apelez la produsele lor și că am făcut niște cadouri tare inspirate de pe site-ul lor. De exemplu, soțul meu a primit o periuță de dinți, prietena mea a primit o paletă de farduri Makeup Revolution și mama a primit o casetă cadou cu produse de la Nivea.

Începutul de an vine la pachet cu o serie de reduceri la care nu prea pot rămâne indiferentă. Aș putea să spun că acum este cel mai bun moemnt să faci cumpărături pentru că găsim reduceri de Anul Nou la o serie lungă de produse.

Reducerile sunt organizate pe parcursul întregii luni, așa că acestea pot fi găsite cam așa:

a) Din data de 02.-21.01 am găsit o pagină specială cu Reduceri de anul Nou

b) Din data de 07.-13.01 găsim 15% reducere cu codul „COSMETICE” la toate produsele de make-up și îngrijirea pielii. Totodată continuă și promoția cu pagina specială de la punctul a).

c) Reducerile nu se opresc aici, chiar și după 13.01 vor urma noi reduceri pe care vi le voi desvălui la timpul potrivit

Ce-mi doresc eu de pe Notino

Este aproape imposwibil să te uiți pe site și să nu ai nici o dorință. Mi-aș dori să am un sertar plin de parfumuri. Am atât de multe parfumuri pe listă de nu vă puteți închipui. Singura problemă este că apar parfumuri noi mereu și multe dintre ele foarte bune. De exemplu, la capitolul parfumuri îmi doresc: Paco Rabanne – Olympea, Carolina Herrera212 Sexy sau chiar Thierry MuglerAngel. Am și câteva cosmetice pe listă, cum ar fi: Makeup Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc, Nuxe Huile Prodigieuse –ulei multifuncțional pentru față, corp și păr sau La Roche-Posay Hyalu B5 – ser de piele intens hidratant cu acid hialuronic.

Evident că mi-ar mai trebui și câteva produse noi de make-up. Aici am pus ochii pe câteva produse de la Makeup Revolution. Mi-ar dori o paletă iluminatoare de la ei, dar au și niște palete senzaționale precum cea de mai sus (Jewel Collection). Important este să am un buget măricel pentru că eu am ce să-mi iau. Ca să nu mai vorbesc că este ziua soțului meu la sfârșitul lunii și îmi doresc să iau și lui ceva de pe site. Încă nu m-am decis spre ce mă voi orienta, dar am timp să mă gândesc.

Voi ce vă doriți de pe NOTINO?

You may also like

17 comentarii

  1. Mm, astea da reduceri. O paleta de farduri și un parfum ar fii pe lista mea, astept sa vad poate reușesc să profit de reduceri!

  2. eu am doua aniversate in februarie, asa ca am sa profit de oferta de reducere de 15% la cosmetice ca sa le pregatesc cate un cos cu produsele lor preferate. A venit la fix oferta asta de la Notino, ca si asa nu stiam ce sa le iau si stau si prost cu banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.