Redecorează-ți casa și dă-i o nouă înfățisare. 5 produse care schimbă aspectul casei

La un anumit interval de timp simțim că intervine monotonia și ne dorim să oferim un aspect nou casei noastre. Renovarea casei presupune să redăm o nouă înfățișare pentru a ne oferi o stare de bine, bucurându-ne de un ambient cât mai plăcut. Cu o sumă relativ mică de bani putem face casa să arate cât mai atrăgător. Vă propun câteva soluții care vă vor ajuta să renovați casa sau apartamentul cu bani puțini fără a fi nevoie să apelați la o echipă de specialiști. Iată cinci produse pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți aspectul casei voastre.

Lambriuri

Acest produs reprezintă o îmbrăcăminte de marmură, de lemn sau de stuc, compusă din plăci de lemn plasate în cadru, cu care se acoperă total sau parțial pereții interiori ai unei case cu scopul de a o decora. Piața materialelor de construcții s-a extins, punând la dispoziție clienților lambriuri PVC, lambriuri de lemn acoperite cu hârtie sau furnir pe bază de MDF sau PAL. Suprafața unui lambriu pentru pereți poate fi plată sau uneori curbată. Renovarea interiorului sau exteriorului unei case cu lambriuri PVC prezintă multiple avantaje.
Lambriul sunt ușor de montat și poate fi aplicat pe orice fel de suprafață. Dacă veți opta pentru acest tip de lambriu veți putea reda o noua înfățișare casei, scutindu-vă de praful, mizeria sau zgomotul cu care v-ați confrunta în cazul utilizării altor produse. Un alt avantaj al utilizării de lambriuri PVC este dat de posibilitatea de a fi refolosite după demontare. Acest tip de lambriu este ușor și poate fi decorat în mai multe moduri. Sunt foarte rezistente la temperaturi extreme, de la -40 de grade Celsius pana la 50 de grade. Dacă veți opta pentru lambriuri PVC pentru redecorarea casei veți putea alege dintr-o gamă variată de culori și modele. Un alt avantaj al utilizării acestor lambriuri este că au rolul de a termoizola locuința. Foarte rezistente în timp, nu își modifică structura sau nuanța, putând fi utilizate în orice spațiu din casă.

Perdelele

Când doriți să schimbați câte ceva prin casă, înlocuirea perdelelor și draperiilor poate schimba total aspectul. Dacă doriți să creați un stil rustic alegeți perdele în același ton. Dacă aveți o cameră întunecoasă puteți opta pentru perdele care să contrasteze pentru a se obține un efect mai luminos. Perdeaua este parte a personalității unei încăperi.

Vopseaua lavabilă

Pereții casei joacă un rol important în designul casei. Schimbarea culorii pereților este recomandată pentru un bun confort psihic. Vopseaua lavabilă se aplică foarte ușor. Puteți vopsi pereții folosind o pensulă, un trafalete sau un pistol special. Vopseaua lavabilă aderă foarte bine pe mai multe tipuri de suprafețe. În 2-3 ore de la aplicarea vopselei lavabile se usucă redând un nou aspect pereților casei. Chiar este recomandată o vopsea lavabila de exterior pentru că peretele se spală foarte ușor în momentul în care se murdărește.

Decorațiuni moderne

Decorațiunile joacă un rol special în ambientul casei. O vază corect aleasă poate da un aer chic unui colț banal al casei. Un tablou vesel poate reda pereților un nou contur. Este foarte ușor să te inspiri de la unii designeri, reviste de specialitate sau bloguri de profil. Nu este o rușine să adaptezi o idee după propriile preferințe.

Pardoseala

Suprafețele caselor trebuie înlocuite la un anumit interval de timp. Înlocuirea vechiului parchet cu unul nou vă aduce un aspect mai plăcut locuinței. Vechea gresie poate fi înlocuită cu una în nuanțe mai luminoase și mai vesele. Gresia nu este tocmai ușor de schimbat, dar în momentul în care vrei o schimbare o faci și pe asta.

Ce modificări ai vrea să aduci locuinței tale?

You may also like

12 comentarii

  1. Pe toate la un loc le-as face si mai inca, cateva 😀 As vrea sa schimb culoarea zigravelii fiindca necesita si m-am plictisit de ea. Si o perdea faina, am vazut eu undeva… si ceva mochete. Mosule, ma auzi? Nici macar tu nu ma mai auzi.

  2. Am vazut si eu ca sunt la moda acum lambriurile din PVC, dar mie parca tot cele din lemn imi plac mai mult. Sigur se schimba aspectul unei case in momentul in care optezi pentru montarea de lambriu. Cat despre perdele, eu le-am schimbat de 2 ori in ultimii 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.