Ceasul – Accesoriul definitoriu al personalității

Pentru că ne place să creăm o impresie bună, suntem atenți la toate detaliile. Nu doar ținuta noastră trebuie să fie impecabilă. Este important să fim atenți și la accesorii. Ceasul, în calitate de accesoriu, ne definește personalitatea. Dacă nu prea avea mare curaj să analizăm și accesoriile din jurul nostru, ceasul ar putea fi admirat în cel mai discret mod posibil. Acest accesoriu este asociat stilului persoanei care îl poartă. Există destul de multe modele pe piață, iar noi alegem acele modele de ceasuri casio edifice care să ni se potrivească.

Ceasul pentru bărbați

Femeile au marele avantaj de a avea posibilitatea de alegere a accesoriilor preferate. Pentru bărbați, ceasul este un accesoriu emblematic. Un ceas bun ales va reuși să pună în valoare ținuta masculină. Orice bărbat care poartă ceasuri casio g-shock se va simți mai sigur pe sine. Oricine se simte atras de un ceas frumos pe mână. Dar când îl purtăm nu este cazul să fim neglijenți. Alegem acel model potrivit pentru vestimentația pe care o purtăm. Să alegi un model de ceas de mână este un act personal care ne caracterizează stilul.

Ce tip de ceas alegem

Putem alege un model de ceas mecanic, electronice sau un model de ceas combinat. Pentru ca un ceas nu este doar un accesoriu estetic ci și unul funcțional vom analiza cât mai bine modelele de ceasuri pentru a alege pe acela potrivit nouă. Calitatea ceasului este primul criteriu care ne ajută să ne alegem un model de ceas de mână. Un ceas de calitate va fi rezistent, și dacă avem grijă de el, ne vom bucura mult timp de el. Trebuie să mergem pe aceași linie și din punct de vedere vestimentar. Nu trebuie și nici putem să avem haine elegante cu ceas sport, sau invers, și pe cât de pretențioasă ar putea fi ținută noastră pe atât de luxuriant ar trebui să fie ceasul.

Un accesoriu necesar mereu la modă

Dincolo de rolul său estetic, ceasul de mână este un accesoriu funcțional care niciodată nu se demodează și nici nu își pierde valoarea. Folosit pentru a măsura timpul, ceasul devine acel accesoriu pe care îl putem purta în orice moment al zilei si fără restricții de sezon.

Un dar prețios

Pentru situațiile delicate în care ne dorim să ne surprindem apropiații cu un dar special, un ceas poate fi cea mai bună alegere. Ținem cont de gusturile persoanei căreia urmează să îi oferim un ceas, dar și de gradul de relație pe care îl avem. Dacă persoana merită un astfel de dar, atunci putem să optam pentru cele mai inedite modele. Oricine ar primi în dar un ceas va fi foarte fericit de un astfel de dar. Ceasul este un accesoriu atrăgător care ne ajută să prețuim timpul.

Obișnuiți să purtați ceas?

You may also like

10 comentarii

  1. Casio este firma cu traditie pe piata ceasurilor. Unchiul meu are un ceas Casio de cand eram eu mica si este functional si acum si nu arata deloc de aruncat, nici macar ca design. Cred ca intotdeauna au facut ceasuri misto. Nu e de mirare ca sunt un brand foarte cautat.

  2. Eu aleg ceasurile cu un design simplu si pe care sa il pot citi repde. Am purtat o perioada, acum imi caut alt model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.