Cerere în căsătorie de Revelion

Cererile în căsătorie pot fi atât de surprinzătoare încât și cei de pe margine pot fi impresionați de ideile unuia dintre cei 2 protagoniști. Am văzut mult filmulețe referitor cererile în căsătorie și am fost plăcut impresionată de unele idei ale bărbaților, dar și ale femeilor. Ce faci când ești în mijlocul unei petreceri și îți auzi numele la microfon?

Eu nu am avut parte de o cerere atât de oficială și dacă mă gândesc mai bine nu am primit nici măcar un inel de logodna. Totul s-a întâmplat mult prea repede și nici nu am realizat că nu am avut parte de o întrebare oficială sau poate că scumpul meu soț mi-a citit gândurile și a văzut că nu-mi doream chiar atât de mult. Este drept că cererea oficială nu era atât de importantă dar un inel era binevenit.

Cererea în căsătorie în public

O cerere de căsătorie în public este mult mai spectaculoasă și cu diferite reacții din partea publicului care te înconjoară. Din acest motiv, emoția trăită este cu atât mai puternică. Nu știi dacă răspunsul primit va fi unul afirmativ, nu știi dacă cei care sunt alături de tine vor fi și ei impresionați de cererea făcută.

După ce toată lumea a ciocnit un pahar de șampanie, am auzit numele prietenei noastre care era cheamă pe scenă și că trebuie să se prezinte însoțită. Prietenul ei a avut un speach introductiv și o declarație de dragoste care ar fi dat pe spate orice fată și a încheiat cu întrebarea „vrei să fii alături de mine până la sfârșit și să devii soția mea?”. Răspunsul a venit cu câteva secunde de întârziere pentru că a vrut să mențină acel suspans pentru toată lumea și evident că a fost afirmativ.

Inelul de logodnă trebuie ales cu grijă

Inelul de logodnă trebuie ales cu atenție și când spun asta mă refer atât la modelul în sine dar și la dimensiuni. Este o adevărată neplăcere să îți pună acel inel pe deget și el să nu fie potrivit. Dacă tot vrei să faci o surpriză, eu sunt de părere că acesta trebuie să fie o surpriză. Am auzit și cazuri în care fetele au fost la 3 probe, până să-l primească.

inel-logodna-minDacă totuși vrei să faci o surpriză, trebuie făcută cap – coadă. Poți lua măsura degetului cu o ață sau chiar de la diverse inele pe care le poartă. Din câte știu, este mai bine să fie un pic mai mare pentru că în felul ăsta poate fi mai ușor de strâmtat.

Modelul poate fi relativ simplu și se poate alege în funcție de buget. Pentru un buget mai mare, se potrivește perfect un diamant. Evident că poți opta pentru alege o piatră, două, trei sau chiar să faci un model personalizat. Modelele pe care le-am admirat pe e-ring.ro sunt foarte frumoase și nu cred să fi văzut vreun model care să-mi displacă.

Inelul de logodnă pe care mi l-aș fi dorit eu, ar fi fost potrivit cu o singură piatră din aur alb și să arate ca în modelul de mai sus!

 

You may also like

13 comentarii

  1. Da, este emotionant sa vezi o cerere in casatorie in public. Eu nu am avut parte de o asa de cerere dar inel de logodna da. Sincer nici nu as fi vrut sa fiu ceruta in public. Mi se pare un lucru prea intim 🙂
    Inelul de logodna l am luat impreuna. De ce? Pentru ca sunt foarte pretentioasa la marimi, pentru ca nu as fi fost de acord sa dau bani multi, etc

  2. Foarte draguta cererea in casatorie 🙂 inelul meu de logodna are o pietricica mititica, este simplu dar extrem de dragut in acelasi timp. Si…mi l-am ales singura 😀

  3. Vorbeam recent cu o prietenă de nuntă de revelion, aceea mi s-a părut ceva un pic ieșit din comun.
    Totuși, mie îmi plac mai mult cererile în căsătorie în zile normale, speciale pentru cei doi, dar nu pentru toată lumea.

  4. Nu trebuie sa fii trista, eu i-am spus sotului meu ce fel de inel mi-as dori, insa el nu mi-a facut o surpriza, ci m-a luat la cumparaturi. Am ales impreuna inelul, pentru ca mi se pare ca esti pus intr-o situatie delicata daca primesti un inel care nu-ti place si apoi esti nevoita sa-l porti. Dar fii o femeie moderna si ia-l sa-ti cumpere un inel care iti place. Niciodata nu e prea tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.