5 rochii de ocazie potrivite pentru Revelion

Revelionul bate la ușă și trebuie să ne facem planuri și pentru acest eveniment. Eu mi-am făcut un plan pentru acest sfârșit de an și am decis să mi-l petrec la munte împreună cu familia. Evident că seara de Revelion mi-o voi petrece într-un restaurant împreună cu soțul și fetița mea. Până acum plecam de Crăciun și anul acesta am decis să facem Crăciunul acasă și să fim plecați la munte de revelion. Consider că am făcut o alegere bună și tocmai din acest motiv am nevoie de o rochie de ocazie specială pe care s-o port în acea seară.

În primul rând, am nevoie de o rochie care să nu fie prea scurtă pentru că va trebui să alerg după cea mică, să nu fie prea strâmtă pentru că trebuie să mă simt comodă și să aibă un model interesant care să mă reprezinte. Vreau să vă arăt câteva rochite de ocazie care pe mine m-au impresionat plăcut și sper să vă inspire și pe voi alegerile mele.

Rochie de catifea

O rochie de catifea este perfectă în garderoba noastră. Modelul de mai sus emană senzualitate și eleganță în același timp. Consider că o astfel de rochie poate fi extrem de frumoasă și în același timp este foarte decentă. O aadmir foarte mult și cred că este perfectă pentru ceea ce am nevoie. Un mare atu al acesteia este și culoarea. Mă gândesc că pe negru nu s-ar fi văzut la fel de frumos.

Rochie cu voal

Mă surprind până și pe mine în alegerea unor rochii roșii pentru a fi purtate în acea seară specială. În cazul în care nu știți, eu nu prea am astfel de rochii. Cred că am o singură rochie roșie și pe aia n-am purtat-o niciodată pentru că am considerat că niciodată nu se potrivește cu evenimentele la care urmează eu să ajung. Pentru această rochie este nevoie de o siluetă perfectă. Este o rochie mulată și chiar și o mică burtică poate ieși în evidență. Pentru a evita neplăceri de genul, mai bine alegem un alt model.

Rochie de catifea și dantelă

Dantela este și ea la fel de populară și în tendințe în acest sezon. Combinația dintre dantelă și catifea îmi place. Dacă n-ar fi avut acea dantelă în partea de jos poate ar fi fost potrivită pentru o plajă mai largă de purtări. Danetla o face mai elegantă și în același timp potrivită pentru o petrecere cum ar fi cea de Revelion. În 2017 se pare că marea majoritate a rochiilor alese au fost verzi și chiar mă prinde această culoare. Poate din acest motiv m-a făcut să aleg acest model.

Rochie cu nasturi

Rochia cu nasturi este o noutate chiar și pentru mine. Îmi place ideea și îmi place și asimetria din partea de jos. Toate aceste elemente combinate o fac foarte specială și dacă mai aveți și un bust generos, consider că alegerea este cu atât mai potrivită. Eu nu mă laud cu un astfel de bust și nu cred că mi s-ar potrivi. În schimb, mi-a plăcut ideea și nu aveam cum să nu v-o arăt și vouă.

Rochie bodycon

Rochiile cu mâneci trei sferturi sunt preferatele mele. Cred că acest aspect se poate vedea și după modelele prezentate. Având în vedere că vrem să le purtăm la un eveniment care are loc în sezonul rece sunt foarte potrivite. Am zis să vă arăt și o rochie neagră, mulată, care are mânecile evazate și acea fundiță maxi de pe mânecă o face cu adevărat specială.

Vă plac alegerile mele? Care este preferata voastră dintre cele propuse de mine?

You may also like

10 comentarii

  1. Toate sunt foarte frumoase.. Cel mai mult ma atrage cea albastra cu nasturi.
    Și eu trebuie sa încep sa caut rochii pentru Crăciun. ❤

  2. rochiile din catifea mi se par cele mai frumoase si cele mai potrivite pentru ocazii precum Craciunul sau Revelionul. Nu as opta neaparat pentru rosu, ci mai degraba pentru un albastru sau un verde intens.

  3. In fiecare an mi-a placut sa port rosu, iar acum, cu aceste modele de catifea, cu siguranta voi merge pe aceiasi culoare.

  4. Anul acesta s-a purtat mult corai si verde, dar oricum ar fi rochiile de ocaziede Revelion si de Craciun ar trebui sa fie rosii pentru o marca i mai mult momentul sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.