O ținută creată cu piese vestimentare de pe Zaful

Zaful m-a supus la o serie de provocări pe care nu le pot refuza. De această dată m-am gândit să vă arăt câteva piese vestimentare cu ajutorul cărora puteți crea o ținută de invidiat. Site-ul va avea reduceri de Black Friday și prima luni de după Black Friday care se numește Cyber Monday. Eu cred că site-urile de afară sunt ceva mai serioase și având în vedere că aceste 2 reduceri vor fi doar în 2 zile, nu se vor ține de prostii.

Camașă – link

Cămășile cu broderie sunt de efect. Îmi place că broderie este pe mânecă și nu pe piept. Parcă arată mult mai bine în varianta asta. Ca să nu mai vorbesc că mâneca trei sferturi este pe placul meu. Poate fi purtată atât cu fustă, cum este pe manechin, sau cu pantalon. Evident că eu voi opta pentru o pereche de blugi pentru că așa mă simt eu cel mai bine.

Pulover – link

Eu mă gândeam că acest pulover poate fi purtat peste cămașă în zilele friguroase. Puloverul este ușor over sized și se potrivesc de minune în combinație cu o cămașă. Aceasta ar putea fi un outfit bun pentru întâlnirea cu fetele la o cafea, dar și pentru mers la job.

Palton – link

Iubesc paltoanele de acest gen. Până acum n-am văzut unul atât de plăcut ca și culoare pe Zaful. M-am cam îndrăgostit de rozul prăfuit și ori de câte ori mă uit la o haină, prefer această culoare. Chiar dacă vremea de afară nu estet atât de caldă, prefer ca hainele să le port în tonuri calde. Paltonul poate fi purtat cu cordon și este foarte potrivit în combinație cu o fustă sau pantalon. Pantalonul trebuie să fie obligatoriu pe picior și nu îl văd în combinație cu ceva evazat.

Blugi – link

În partea de jos prefer ceva simplu. Aleg deseori negru şi mă împac extraordinar de bine cu blugii negri. În plus, sunt foarte potriviţi şi pe perioada rece. Am văzut că mai nou toți blugii au aceste terminații neregulate în partea de jos. Acestea în mod normal ar veni băgate în cizme sau dacă îi purtați toamna, se potrivesc de minune cu o pereche de teneși.

Cizme – link

Completez ținuta cu o pereche de cizme lungi. Sunt niște cizme casual elegante, potrivite  cu întreaga ținută. Mie îmi plac și mă bucur mult că au numărul meu. Sper să le prind la reducere de Black Friday pentru că nu cred că voi avea suficientă răbdare să aștept până la Cyber Monday în caz contrar.

Codul  „ZFBG11” vă poate aduce o serie de reduceri suplimentare pentru anumite praguri după cum am enumerat mai jos:

 $3 OFF for $20, $6 OFF for $40, $9 OFF for $60, $12 OFF for $80, $15 OFF for $100.

 Valabilitatea voucherului:01.11.2017 – 01.01.2018

Ce părere aveți de ținuta aleasă? Vă place măcar vreo piesă vestimentară aleasă de mine de pe Zaful?

You may also like

5 comentarii

  1. Îmi place ținuta compusa de tine și chiar îmi plac toate piesele alese. Eu chiar as purta acest outfit-ul cu încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.