Un Crăciun de vis și sărbători alături de familie

Crăciunul este una dintre sărbătorile pe care mi le place să mi le petrec în familie sau chiar între prieteni. Am avut câțiva ani la rând când mergeamla Predeal la Belvedere unde a fost de vis. În prețul pachetului intrau toate tradițiile românești. Chiar simțeai că petreceai cum trebuie și, în schimb, nu depunea-i nici cel mai mic efort. Am renunțat să mai mergem la munte de Crăciun cu prietenii doar pentru că în ultimul timp nu prea este zăpadă de Crăciun. Crăciunul am decis să-l facem acasă și să mergem de Revelion la munte.

În concluzie, am zis ca anul ăsta să ne strângem la noi acasă. Părinți, socri, cumnați și prieteni au venit la noi și vreo câteva zile înainte am fost preocupați cu răcituri, salată de boef, sarmale, cârnați. Asta ca să nu mai pun în calcul și curățenia obligatorie. A fost cev a bătaie de cap, dar a fost tare frumos.

Crăciun însoțit de o aniversare și multe cadouri

În dimineața zilei de 25 ne-am trezit cu cadouri sub brad. Se pare că toată lumea a găsit ceva sub brad și a fost un sentiment tare plăcut să vezi ce ai primit. Evident că Cristinuța mea a fost cea mai încântată și tot ea a avut cele mai multe cadouri. A primit ceea ce și-a dorit și a fost foarte încântată. Pentru prima oară în viața ei am zis s-o aniversez. Cristina se sărbătorește de Crăciun. Cumva este ziua numelui și n-am făcut cvea special oar că am zis să-i cumpăr și un tort. Nu vă puteți închipui cât de încântată a fost că lumea i-a cântat la mulți ani. Pentru ea a fost ceea ce avea nevoie.

Jucării a primit suficiente și foarte frumoase. Evident că toată lumea i-a adus jucării și că am oferit și noi, la rândul nostru, cadouri finuțului și copiilor nașilor de la Moș Crăciun. Eu cred că toată lumea a fost încântată și mulțumită și chiar m-am simțit bine.

Cristina a vrut să fie cochetă și a schimbat diverse ținute. Toate care să fie compuse din fuste și diverse accesorii. De exemplu, seara a purtat accesoriile create special de Irina Fodor. Eu am vrut o bentiță și o broșă cu un design potrivit de Crăciun. Mi-a plăcut mult de tot cum i-au venit și cum s-au așezat. Eu mi-am mai luat mai mult accesorii de la Accessories by Irina Fodor și urmează să vi le arăt zilele următoare.

You may also like

9 comentarii

  1. Cred c ai avut un Craciun de vis, La multi ani si Cristinutei !!! Noi in prima zi am fost in vizite iar astazi au venit altii in vizite la noi 🙂 12 ore numai de musafiri

  2. este obositor sa petreci Craciunul acasa cand ai musafiri, dar e si frumos. Noi mereu petrecem acasa, dar anul asta am ales sa nu invitam pe nimeni si nici nu s-a gandit cineva sa ne invite pe undeva. Asta asa, ca idee, ce insemnam noi pentru oamenii din jur – suntem numai niste vaci bune de muls.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.