Spectacol Marili – Scrisori pentru Moș Crăciun

Aseară am participat la cel mai recent spectacol pentru copii organizat de Marili. Nu știam mai nimic despre Marili în momentul în care am decis să fiu prezentă la spectacol. Am zis să o duc pe Cristinuța la cât mai multe evenimente și facebook m-a anunțat de acest eveniment. Am răspuns pozitiv încă din prima seară și după ce mi-am confirmat prezența au început să vină și recomandările. Câteva dintre prietenele cu copii puțin mai mari ca Cristinuța fuseseră și anul trecut și mi-au povestit cât de frumos a fost spectacolul.

Scrisori pentru Moș Crăciun – un spectacol complet pentru copii

Marili este un grup de fete din Galați care am înțeles că participă la diverse evenimente în timpul liber. Ele sunt ursitoare, animatoare la petrecerile de copii și sunt implicate în fel de fel de proiecte care au ca personaje principale copiii. Naturalețea, eleganța și dulceața din glas s-a văzut încă de la început. Copiii erau captivați de poveste, de spiriduși, de reni și de Moș Crăciun care a apărut la un moment dat.

Un spectacol frumos în care poveștile au fost frumos împletite cu dans și foarte animat prin prezența diverselor personaje. Spiridusii, reniul, Crăiasa Zăpezii, Crăciunița, brăduțul animat și Moș Crăciun au însuflețit acest spectacol. Cristinuța a fost foarte activă și în timpul cântecelelor era în fața scenei și dansa, iar în timpul poveștilor savura pop corn. A fost ușor dezamăgită că moș Crăciun a fost pe scenă și le-a spus copiilor că încă mai pregătesște cadourile pentru Crăciun. Ea ar fi vrut să vină și cu cadou dacă tot s-a întâlnit cu el.

Nu am făcut cel mai frumos clip, dar dacă vreți să vedeți cam cum s-a desfășurat spectacolul puteți să vedeți clipul de mai sus. Am reușit să filmez câteva melodii și câteva selfi-uri.

Atmosferă prietenoasă și apropiere de copii

Este pentru prima oară când au fost invitate toate persoanele pe scenă dacă vor să ofere membrilor Marili o îmbrățișare sau să facă poză cu ei. Nici o clipă nu m-am gândit că pot fi atât de prietenoși și de iubiți. Copiii erau tare bucuroși să fie pe scenă și să o poate strânge ăn brațe pe Crăiasa Zăpezii care a fost una dintre cei mai iubite personaje de pe scenă. Cu zâmbetul pe buze a făcut față tuturor solicitărilor și Cristina i-a dat și un pupic. Felicitări pentru toate aceste detalii care pentru cei mici contează.

Spectacol va mai fi și pe 12 decembrie tot la Casa de cultură din Galați și dacă v-am convins, cred că încă mai găsiți bilete la clubul de joacă X și 0. Prețul unui bilet este 30 de lei și dacă aveți un copil mic și nu este nevoie să stea singur pe scaun, este suficient un singur bilet!

 

You may also like

21 de comentarii

  1. Este frumos sa invatam copii sa socializeze,sa mearga la spectacole sa se dezvolte frumos ca oameni cu capacitatea de a distinge de ce e bine de facut si la urma urmei sa se bucure de compania altor copii si spectacolului in sine!

  2. Ce initiative frumoase. Astfel de evenimente sunt benefice atat pentru copii cat si pentru parinti fiindca ne deconecteaza de la stresul zilnic si ne incarca cu energie pozitiva. Si eu il duc pe Dragos la foarte multe evenimente.

  3. Foarte bună alegerea de a participa la astfel de evenimente, spectacole pentru copii cu fetița ta. Piticul nostru a fost zilele trecute la Gașa Zurli și a fost tare încântat. Se vede bucuria pe chipul fetiței tale dar și a ta.
    Marili este o echipă care face un lucru tare frumos.

  4. Foarte bine că s-au gândit ca, pe lângă numerele propriu zise, să ofere și atmosfera frumoasă de la final și să permită copiilor să își îmbrățișeze personajele pe care le au admirat pe scenă. Ar fi foarte frumos dacă s-ar oferi această ocazie în cadrul tuturor spectacolelor pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.