Top cinci accesorii pe care bărbații le adoră

Moda masculină a căpătat amploare de-a lungul timpului, un mare accent fiind pus în mod special pe accesorii. Bărbații au devenit mai atenți la ținutele lor, la stilizarea acestora și completarea lor. Accesoriile au menirea de a reflecta stilul unei persoane. Bărbații, la fel ca și femeile, au la dispoziție o multitudine de accesorii din care pot alege pe acelea pe care și le doresc și care le sunt pe plac. Iată cinci accesorii la modă pe care orice bărbat iubește să le aibă.

1. Parfumul

Un accesoriu pe nevăzute, dar pe care îl simțim și pe care îl adorăm. Parfumul este un accesoriu pe care orice bărbat îl folosețte în fiecare zi. Acest accesoriu are rolul de a stârni emoții, de a crea amintiri, de a oferi trăiri, etc. Parfumul bărbătesc are rolul de a da aromă vieții. Un parfum corect ales emană o stare de spirit și poate fi asociat cu o amprentă a purtătorului. Unii bărbați fac o pasiune din parfumuri, își doresc să experimenteze cât mai multe esențe și arome; în timp ce alți bărbați rămân fideli unui singur parfum pe parcursul întregii vieți.

2. Ceasul

Asociat personalității bărbatului care îl poartă, ceasul este simbolul suprem al eleganței masculine. Deseori un ceas bărbătesc este asociat cu stilul purtătorului. Ceasul se situează la limita dintre atributul său de accesoriu și cel de bijuterie. Un ceas corect ales poate accentua ținuta. Acest accesoriu oferă siguranță și încredere. Alegerea unui ceas nu este o decizie tocmai ușoară. Dacă dispui de o sumă de bani nu greșești dacă alegi să investești într-un model de ceas Casio precum cele de aici și cu siguranță vei deveni prieten vreme îndelungată.

Un ceas elegant poate fi combinat la mai multe tipuri de ținute; elegant, office, casual sau ceremonioase. Acesta te poate face remarcat iar cunoscătorii vor recunoaște un model de ceas de o calitate superioară. Uneori, simplitatea unui astfel de ceas Tissot îl poate face să devină cel mai sofisticat accesoriu masculin. Regăsim o varietate de modele de ceasuri bărbătești în mediul online pentru toate buzunarele. Ofertele nu trebuiesc ratate și merită să investești în ceasuri care pot rezista o viață.

3. Cureaua

O curea potrivită ajută la punerea în valoare a întregii ținute și îi revine puterea de a susține pantalonul. Un costum simplu și elegant sau o pereche de pantaloni banali pot căpăta amploare în combinație cu o curea. Alegerea unei curele se face în raport de talia fiecărei persoane. O curea din piele este un accesoriu care poate fi purtat vreme îndelungată. Cureaua este un articol util și un accesoriu prețios care avantajează orice ținută din punct de vedere estetic.

4. Pantofii

O pereche de pantofi îngrijită este un detaliu semnificativ care reflectă caracterul unui bărbat. Pantofii sunt nelipsiți din garderoba fiecărui bărbat. Orice bărbat adoră să poarte pantofi. Alegerea unei perechi de pantofi se face ținând cont de scopul cu care sunt achiziționați. O pereche de pantofi eleganți pot fi purtați la un job de birou, la o întâlnire de afaceri sau la un eveniment de tip ceremonios. Pantofii din piele sunt ideali datorită rezistenței materialului.

5. Eșarfele

De diferite dimensiuni, în sezonul toamnă-iarnă-primăvară, eșarfele își fac loc în dressingul bărbaților. Un accesoriu elegant care poate pune în lumină pozitivă o ținută, eșarfa are rolul de a proteja gâtul contra răcelii. Este acel accesoriu care înlocuiește cu succes banalul fular. Eșarfele sunt create din materiale fine și lejere ce emană senzualitate masculină.

Care este accesoriul masculin care vă atrage cel mai mult atenția?

You may also like

19 comentarii

  1. Esarfele inca nu le-a descoperit domnul Dragomir, dar cu ceasurile le are. Si-a cumparat anul trecut doua si acum, cand l-am intrebat ce isi doreste de ziua lui, tot de ceas mi-a pomenit.

  2. Ca si in cazul femeilor, acesoriile pentru barbati sunt foarte importante, desi ei se plang ca nu au prea multe oportunitati precum avem noi. De cele mai multe ori, niste accesorii bine alese, fac o tinuta sa fie bun.

  3. Iubitul meu mai poarta esarfe si fulare iarna pentru ca uneori de la frig mai are dureri dentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.