Striped dress

Duminica asta a fost o zi frumoasă. Mai exact a fost însorită dar cu vânt. Toate aceste aspecte se vor reflecta în pozele mele. Eu am ales să profit atât de soarele frumos de afară dar am optat și pentru o ieșire în oraș cu familia.

Pălărie – link
Rochie – link
Accesorii – link
Până acum nu m-ați mai văzut cu pălărie. Este prima mea pălărie dar vreau să vă spun că sunt tare încântată de ea. Îmi vine perfect și se vede foarte frumos. Mi-ar fi plăcut să îmi ondulez părul și să îmi iasă câteva bucle de sub pălărie dar nu am mai avut timp de bucle.

În ultimul colet SheIn am primit 2 rochii absolut superbe. Ambele negre dar am decis ca acesta cu dungi să fie prima pe care o vedeți. În primul rând în partea de sus a acestei rochii este dintr-un material elastic și subțire. Se lipește frumos de corp și nu scoate nici o imperfecțiune în evidență. Începând din talie și până în partea de jos este dintr-un material mai tare care face ca rochia să fie ceva mai bufantă în partea de jos. Îmi place că nu se lipește de picior. Din partea mea acesta este un mare plus.

Pentru prima oară am comandat de pe Bornpretty și mi-am comandat câteva accesorii despre care am să vă povestesc într-un articol viitor. Astăzi am purtat un set format dintr-un lanț și o pereche de cercei aurii cu pietricele turcoaz. Mi-a plăcut că mi-a ajuns coletul în stare perfectă și că bijuteriile arătau extrem de frumos.

 
 
 

 

You may also like

19 comentarii

  1. E foarte frumoasa palaria si iti vine bine 😀 La rochita nu imi place partea de sus. Am si eu o rochita asa dar e toata facuta din acelasi material (din partea de jos). pupici!

  2. Sincer, cand m-am hotarat sa ma imbrac cu aceasta rochie vroiam un dres negru mat. Problema a fost ca dimineata mi-am dat seama ca nu am nici unu simplu si nu mai aveam timp sa imi cumpar asa ca am ales varianta asta. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.