Parfumul solid de la Pacifica și aromele fine de vanilie care mă învăluie

Geanta unei femei conține foarte multe lucruri mai mult sau mai puțin utile. Nu aș putea să port o gentuță micuță în care să nu-mi pot pune lucrurile generale. Eu aveam până acum mici mostre de parfumuri la care să apelez atunci când plec pe fugă de acasă și nu am timp să mă parfumez sau atunci când vreau să-mi remîmprospătez parfumul.

Pe timpul zilei îmi place să reaplic parfum și pentru a păstra un miros plăcut și pentru a nu exagera cu parfumul, aplic parfum solid. Am apelat la un parfum solid de la Pacifica și am zis să mă răsfăț cu un miros plăcut și dulce. Așa cum îmi place mie.

Parfum solid Pacifica by Rangali

Rangali este un site cu foarte multe produse naturale și de calitate. Nu de puține ori am apelat la produsele lor și am fost mulțumită. Mi-a plăcut faptul că își respectă clienții și îi fidelizează la fiecare comandă cu produse sau reduceri. Asta mă face să revin la ei și să încerc fel și fel de produse. De această dată am vrut un parfum solid pentru că eram curioasă cât de practic va fi și cum mă voi înțelege cu el.

Parfumul vine ambalat într-o cutiuță de carton drăguță, iar parfumul propriu zis este într-o cutiuță metalică. Acesta poate fi asemănăt cu o ceară moale care atinsă cu buricul degetelor prinde o aromă dulce de vanilie. Îmi place să-l aplic în zonele cu puls mai intens precum încheietura mâinii, după ureche sau pe gât. În acest fel prelungesc persistența acestuia. Am fost plăcut surprinsă să văd că acesta persistă câteva ore bune. Îmi vin mici adieri dulci de vanilie care mă fac să mă gândesc la turtă dulce. Îl consider un parfum numai bun pentru perioada rece.

Eu îl port în geantă și apelez la el ocazional. Este perfect în zilele în care plec pe fugă și uit efectiv de parfum. Rar, dar mai pățesc și așa ceva.

Ce părere aveți de parfumul solid? Sunteți tentate să-l încercați?

You may also like

21 de comentarii

  1. Am avut si eu parfum solid cand eram in liceu! Il purtam in ghiozadan si mirosea in toata clasa daca-l desfaceam! N-am mai cumparat de mult un produs asemanator! Am sa-l incerc si pe cel prezentat de tine!

  2. pe mine deja m-a cucerit, din clipain care am vazut scris vanilie pe ambalaj. De cand tot zis ca imi iua si eu un parfum solid natural si nu mai ajung! Or fi ceva reduceri de Black Friday pe Rangali, sa ma lipesc si eu de unul?

  3. Eu nu am folosit pana acum nici un parfum solid dar asta ma tenteaza foarte mult mai ales ca e de vanilie, aroma pe care eu o aleg mereu in sezonul rece fiindca imi da senzatia de caldura.

  4. Am avut in liceu un parfum solid de la Today, Avon. Mi s-a parut geniala ideea si imi place case mai lanseaza astfel de parfumuri. Arata superb ambalajul, iar esenta pare a fi si ea pe placul meu.

  5. Am folosit parfum solid, nu pe cel de la Pacifica. Sunt chiar mai indicate de purtat în geantă. Apropo, sugerez să încerci genți puțin mai mici, pentru sănătatea coloanei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.