Produse naturale pentru păr și corp

A devenit un fel de tradiție să căutăm cele mai naturale produse, să fim atente la ingrediente sau măcar să ne uităm după acele ingrediente care nu ne fac bine. Este un lucru bun și consider că femeile încep să pună preț și pe această latură. În cadrul întâlnirii de bloggeri din Galați am primit câteva produse de acest gen pe care le-am încercat și despre care vreau să vă povestesc și vouă.

Produse bio și vegane de la Bio Aleea

Bio Aleea este una din firmele care are niște produse senzaționale. Am avut ocazia să încerc și eu câteva de la ei și m-au impresionat plăcut. Dacă sunteți curioase să vedeți ce am încercat eu de la ei, intrați aici să citiți articolul. Mie mi-a plăcut mult de tot crema lor de ochi și chiar o recomand cu drag.

Firma a sponsorizat evenimentul pentru a le demonstra și fetelor produsele bune pe care le are și am primit un pachet de absorbante din bumbac și 2 mostre a celor mai apreciate creme ale lor. Nu aș vrea să intru în detalierea produselor, dar cred că vă dați seama că sunt ok.

Șampon cu sclipici pentru păr șaten

Șamponul pentru păr șaten cu extact de nuc are și sclipici. Mi s-a părut interesantă ideea pentru că n-am mai folosit un șampon de genul până acum. Faptul că este pentru păr șaten nu m-a speriat pentru că are în compoziție acele ingrediente specifice care să intensifice culoarea. Nu vă gândiți că dacă sunteți blonde acesta va colora părul. Sclipiciul se duce la clătire în proporție de 80-90%. Rămâne o foarte mică parte pe scalp și dacă vă atinge și o mică rază de soare pe păr veți străluci.

Extractul de nuc protejează părul împotriva căderii părului și apariției mătreții. Nu vă gândiți că se întâmplă minuni peste noapte și dacă aveți una dintre aceste probleme va trebui să folosiți produsul pentru câteva luni bune pentru a vedea eficiența acestuia. Pe Naturisti.ro găsiți varianta acestui șampon sau puteți să vă alegeți șamponul potrivit în funcție de culoarea părului vostru.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse? Ce părere aveți de produsele naturale?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.