Produse minune în sticulețele de la Elemental

Elemental este un site extrem de cunoscut care are o gamă largă de ingrediente cosmetice naturale și organice sub brandul propriu MAYAM, materii prime de calitate pentru îngrijire și igienă personală, uleiuri esențiale pure pentru aromaterapie și aplicații cosmetice, recipiente, echipamente și ustensile. Dacă nu ați ajuns încă pe site-ul lor, eu vă recomand numai să aruncați câteva priviri pentru a vă îndrăgosti de produsele lor.

Cum am interacționat cu site-ul Elemental

Nu sunt la primul contact cu acest site. Am făcut diverse comenzi la ei și am folosit tot felul de uleiuri și ape florale. Apele florale le-am folosit pe post de loțiune tonică. Pe lângă faptul că mi-au dat o stare de bună, acestea au diverse proprietăți menite să rezolve diverse probleme. Mă bucur că sunt 100% naturale și extrem de apreciate pentru ten.

Uleiurile esențiale sunt la fel de apreciate pentru că sunt mult mai bune ca o cremă de corp. De exemplu, pe timpul sarcinii am folosit doar uleiul lor de migdale. Acesta m-a ajutat să previn apariția vergeturilor și să-mi hidratez corespunzător pielea. Nu știu dacă am avut noroc din punct de vedere genetic sau aceste produse m-au ajutat, cert este că am scăpat fără nici o problemă. Iar eu sunt liniștită că am făcut ceea ce este mai bine.

Un alt experiment interesant trăit alături de cei de la Elemental a fost faptul că m-au provocat să-mi fac singură crema de față. Mai exact, am primit un kit complet de produse și ustensile de care am nevoie și pe baza unei rețete speciale am creat prima mea cremă homemade. Cum a decurs întreaga procedură puteți citi aici.

Produse Elemental primite cadou

Unul dintre sponsorii întâlnirii de bloggerițe din Galați de luna trecutp a fost chiar Elemental. Am primit din partea lor o punguță frumos ambalată și cu un conținut foarte interesant. Am primit ulei de avocado, apă de albăstrele, o agendă și un pulverizator care se poate atașa sticluțelor.

Uleiul de avocado este recunoscut în cosmetică fiind nutritiv, regenerator, cu acțiune anti-aging și este delicat pentru piele. Înfrumusețează părul, îi conferă vigoare și strălucire și poate fi folosit singur sau în combinație cu uleiul de ricin. Se pot crea nenumărate de combinații eficiente pentru păr, dar și pentru corp.

Apa de albasăstrele este apreciată pentru efectul de calmare a ochilor iritați, atenuează umflăturile și oboseala ochilor, liniștește pielea iritată. Tonifiază țesutul cutanat, este ușor astringentă și decongestionantă. Eu o folosesc pe post de loțiune tonică după ce îmi curăț extrem de bine tenul.

Sunt foarte, dar foarte mulțumită de mulțumită de produsele lor și în dulapul meu de bunătăți am inclusiv și ulei de migdal.

Voi ați folosit vreun produs de la Elemental?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.