Ianuarie vine cu reduceri la haine

Cumpărăturile online sunt perfecte pentru mine. Stai frumos în intimitatea căminului tău cu un ceai cald în mână, chiar dacă afară ninge sau plouă, și îți iei cam tot ce ai nevoie. Am început să vânez reducerile și să în felul ăsta economisesc câțiva bani.

Vânătoarea de reduceri

Eu funcționez pe principiul „vara să-ți faci sanie și iarna car”. De mult ori mi-am cumpărat haine de vară iarna.  Ofertele sunt atât de bune încât nu le pot lăsa în magazine să le cumpere altele. Prefer să stea la mine în șifonier.

rochie-crem-din-dantela-6950-800x600-min

Rochie crem – link

Am o mare atracție față de rochii iar pe XTina am găsit niște modele interesante și prețuri bune. Îmi place să văd că produsele sunt prezentate pe manechine și că este un site profesionist. Această rochie are un preț foarte mic. Dacă este un preț mic, asta nu înseamnă că nu este un produs bun. De-a lungul timpului, am început să analizez foarte bine pozele produselor prezentate pentru că majoritatea problemelor apar și în poze, dar din cauza entuziasmului le comandăm mult prea repede și nu analizăm produsul.

salopeta-baby-love-5464-800x600-min

Salopetă – link

Salopetele revin în forță și sunt în trend în acest an. Mi-am comandat și eu o salopetă de care m-am îndrăgostit și uite așa mi-am făcut curaj să-mi cumpăr mai multe produse de acest gen. Această salopetă se așează foarte bine dacă ai niște sâni frumoși și avantajează persoanele care în partea de jos nu arată tocmai perfect. Se știe că negrul subțiază și din acest motiv te avantajează în acest sens.

vesta-paper-model-6702-800x600-min

Vestă paper – link

Iubesc vestele și mi-am făcut un stoc generos de veste de blană dar niciodată nu mi-am găsit o vestă casual. Când am treabă și sunt pe fugă, îmi pun rapid o pereche de blugi, o bluză și geaca și am fugit. Pentru primăvară este potrivită o vestă iar aceasta este cu atât mai bună, cu cât este și la reduceri în această perioadă. Mi-ar fi plăcut să aibă și o glugă, dar este bună și așa. Eu aș asorta foarte bine această vestă cu o pereche de blugi întorși ceva mai mult în partea de jos și adidași.

Ce părere aveți de alegerile făcute de mine?

You may also like

24 de comentarii

  1. Nu ma dau in vant dupa salopete, insa rochiile si vestele sunt prezente si la mine in dressing. Imi place vesta aleasa de tine, este vesela si versatila, aduce o pata mare de culoare unei tinute all black si poate fi purtata cu usurinta cu jeansi si adidasi.

  2. Eu stau intr un oras mic, iar reducerile nu exista la noi…aceleasi preturi fie ca e vara sau iarna.Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.