Cum ne pregătim de toamnă. 3 lucruri pe care trebuie să le aveți

Tot timpul am asociat venirea toamnei cu începutul școlii. Nu pot să spun că este sau că a fost vreodată anotimpul meu preferat, dar cu timpul am început să mă obișnuiesc cu ideea și măcar să nu mai urăsc acest anotimp. Apreciez acel început de toamnă în care razele soarelui încă ne mai mângâie blând și ploile să-și facă apariția puțin mai târziu. Mi-am făcut o listă cu câteva lucruri de care aș avea nevoie și pentru că v-am obișnuit ca ideile pe care le am să le împărtășesc cu voi, vă spun la ce m-am gândit.

Cardigane pufoase și modele diverse

Cu timpul  am început să mă îndrăgostesc de aceste piese vestimentare. Aș putea să spun că modelele de cardigane dama pentru toamnă sunt la fel de populare ca tricourile vara. Acum se găsesc cardigane mai mult sau mai puțin pufoase, cu mâneci largi sau trei sferturi și cu diverse imprimeuri care să arate bine pe orice siluetă. PrettyModa au o gamă extrem de diversificată de cardigane care pot satisface și cele mai pretențioase persoane.

Mie îmi plac cardiganele pentru că sunt foarte versatile și merg foarte bine combinate cu o ținută casual, dar la fel de bine pot fi asortate și cu o ținută office. Un alt aspect pentru care le apreciez este faptul că dimineața le putem purta pentru că este mai rece, iar pe timpul zilei vremea se poate încălzi și putem renunța pentru o scurtă perioadă la el. Consider că aceste cardigane sunt mult mai potrivite ca o geacă subțire de toamnă. Evident că este strict părerea mea și fiecare are propriul stil după care se ghidează.

Cizmele de cauciuc sunt un must

Acum câțiva ani a mai fost moda cizmelor de cauciuc. Atunci nu m-a prins febra modei doar că acum îmi doresc o astfel de pereche de cizme. Cu o pereche de jeanși se potrivește perfect. Am o pereche clasică acasă doar că mi-aș dori și ceva cu model. Zilele ploioase nu sunt tocmai plăcute. Trezesc în noi un sentiment de leneveală și indispoziție. Tocmai din acest motiv încerc să anim starea mea de spirit cu o pereche de cizme colorate care să ne protejeze de umezeală.

Rucsacul este unul dintre piesele obligatorii

Rucsacul este acel accesoriu extrem de util fără de care nu mai pot ieși din casă. Până să-l descopăr purtam doar poșete mai elegante sau mai casual. O dată ce am descoperit utilitatea rucsacului și faptul că modul în care acestea sunt croite favorizează depozitarea a cât mai multe obiecte apelez exclusiv la el. În plus, mă bucur că am mâinile libere și pot să folosesc telefonul, să țin copilul de mână sau pot merge la piață și să am doar sacoșele în mână. Îl găsesc extrem de util și pentru persoanele care n-au purtat încă unul, trebuie măcar să încerce.

Voi la ce lucruri apelați toamna? Care vi se par cele mai utile?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.