BioSunLine aduce un plus de energie pentru sănătate

Sănătatea este pe primul plan. Ar trebui să reprezinte principala noastră preocupare. În ultimul timp am fost bombardați de diverse mesaje cu care am fost mai puțin obișnuiți. Imunitatea ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noi, dar și pentru cei mici care sunt expuși diverselor probleme de sănătate. Tocmai despre aceste probleme vreau să vă povestesc astăzi și să vă arăt câteva vitamine și suplimente alimentare de calitate farmaceutică de la BioSunLine.

Produsele BioSunLine sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, ce conțin ingrediente din surse naturale: extracte standardizate, îndulcitori naturali, arome și coloranți naturali(din plante). Vitaminele și suplimentele alimentare din gama BioSunLine sunt destinate mai multor arii terapeutice. Nici imunitatea nu este neglijată și găsim vitamine și suplimente alimentare cu rol clinic dovedit de susținere a imunității.

Un pachet de produse BioSunLine am primit și eu și vreau să vă povestesc puțin despre ele

Vreau să încep cu o scurtă mențiune referitoare la aceste produse. Nu administrez nimic copiilor mei fără a mă consulta înainte cu medicul lor. Întâi de toate cer părerea referitoare la problemele fiecărui copil în parte și în măsura în care se potrivesc și îmi sunt recomandate le administrez și eu.

ProbiotiX Forte Baby este un prebiotic(fibre solubile) + probiotic(bacterii benefice) care poate fi administrat începând cu vârsta de un an cu rol în echilibrarea florei intestinale. Conține cel puțin 10 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce susțin repopularea florei intestinale afectate în timpul și după tratamentul cu antibiotice și în perioade de alimentație necorespunzătoare. Cutia conține 10 plicuri.

Neurergin este un produs pentru memorie cu NADH. Îmbunătățește procesul de producere a energiei la nivelul celulei. Acest produs mărește eficiența activității intelectuale și fizice.

Imunovita Esential este pentru o bună funcționare a sistemului imunitar.
O singură capsulă de Imunovita Esential oferă 100% din doza recomandată de vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Acest produs susține sistemul imunitar, nervos și osos.

Focus Kids BSL este o formulă complexă specfial concepută pentru susținerea capacității de atenție, concentrare, înțelegere și memorare. Este un produs recomandat pentru copii de peste 5 ani.

Probiotix Forte Kids este o asociere de bacterii benefice (probiotice) cu rol in echilibrarea florei intestinale, complex vitamine B si zinc cu rol in sustinerea sistemului imunitar. Este un produs sub formă de capsule recomandat copiilor de peste 6 ani.

Novimun Protect are o formulă complexă, special concepută pentru a proteja și întări organismul. Acest produs oferă nutrienții esențiali pentru un sistem imunitar puternic.

Produse cadou

În pachet am primit un caleidoscop tare drăguț. Nu am mai folosit o astfel de jucărie din copilărie. Evident că a fost o surpriză și o bucurie în același timp pentru copii.

În plus, coletul a venit într-o sacoșă din bumbac 100% confecționată de Atelierul de pânză. Îmi va fi de un real folos atunci când merg la cumpărături pentru a nu mai folosi sacoșe din plastic măcar o perioadă.

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.