Oferte de nerefuzat pe Notino

Evident că în topul preferințelor noastre sunt produsele la ofertă sau cadourile oferite pentru diverse tipuri de comenzi și am să detaliez puțin ca să vedeți exact ceea ce vreau să spun. Eu am profitat de mai multe ori de oferta curenta de pe Notino și din acest motiv vă recomand să le urmăriți și voi periodic pentru că acestea sunt disponibile în limita stocului disponibil. Iar ofertele bune se termină destul de repede.

Eu oricum intenționam să plasez o comandă pe Notino și chiar urmăream ofertele pentru noul parfum Lancôme Idôle, doar că în ultima clipă m-am gândit să beneficiez de această ofertă la Makeup Revolution și să amân puțin achiziția parfumului mult dorit.

Ultima oferta de care am beneficiat eu

Dacă mă urmăriți pe social media sigur ați văzut deja această ofertă. Oferta a fost cam așa: adaug în coș produse Makeup Revolution de 130 lei, primim un mystery bag cu produse de de la brandurile de mai sus de 110 lei. Din păcate a mai fost această ofertă pe Notino și nu am apucat să dau comandă pentru că s-a terminat mult prea rapid stocul. De această dată am acționat rapid și mi-am comandat câteva produse care erau de ceva timp pe lista mea și în felul ăsta eram nerăbdătoare să văd și ce cadouri urma să primesc.

Aveam pe listă de foarte mult timp un set de pensule de de la Makeup Revolution care costau 150 lei. Mă tot uitam la ele, pe pusesem la produse favorite doar că parcă nu mă înduram să le comand. Pe de-o parte mă bucur că am așteptat pentru că am cumulat acest set cu promoția. Pe de-o parte am fost mulțumită că mi-am cumpărat pensulele în sfârșit și pe de altă parte eram fericită că puteam să primesc și alte produse cadou de la Makeup Revolution.

Chiar dacă atinsesem pragul impus pentru a primi acel Mystery Bag cu produse Freedom, nu am putut să mă abțin și am comandat și alte 3 produse care mi-au plăcut enorm de mult. Produsele primite cadou au fost reprezentate de o pensulă de fond de ten Makeup Revolution, mono fard sidefat maro, ojă maro, fond de ten mat, paletă cu 5 farduri, paletă corectoare.

V-am povestit că pe lângă setul de pensule mi-am mai luat încă trei produse de la Makeup Revolution. Corectorul de la Makeup Revolution s-a dovedit extrem de potrivit ca și nuanță, dar ca și nivel de acoperire. L-am folosit de fiecare dată când m-am machiaj și mi-a plăcut mult chiar și rezistența acestuia. Am început să-mi conturez buzele cu ajutorul creioanelor de buze așa că am ales o nuanță care mi se potrivește. Creionul de buze a avut un preț foarte bun și asta m-a încurajat să-l aleg. Eu am ales nuanța reign.

Al treilea produs este reprezentat de un tuș de ochi de la Makeup Revolution. Mi-a plăcut mult cum arată ca și design și pensula este sub formă de cariocă ceea ce mi se pare extrem de ușor de folosit și aplicat pentru persoane mai puțin îndemânatice ca mine.

Alte oferte disponibile pe Notino

Yves Saint Laurent tocmai a lansat noul parfum Libre care miroase foarte bine. În ultimul colet chiar am primit o mostră și mi se pare că miroase genial. Cu siguranță îmi voi lua și eu parfumul. La achiziționarea noului parfum Libre de la Yves Saint Laurent, de minim 50 ml, puteți primi livrarea gratuită și un set de lux care conține: geantă de cosmetice, mini mascara și 2 variante de fond de ten de la 5 ml.

Am avut ocazia să miros atât La Belle, cât și Le Beau de la Jean Paul Gaultier. Mi-a plăcut mult varianta pentru femei și chiar mi-o doresc mult de tot. La cumpărarea oricărui parfum Jean Paul Gaultier avem livrare gratuită. La orice parfum pentru femei cumpărat din brandul Jean Paul Gaultier, primim cadou miniatura noului parfum La Belle, iar la orice parfum pentru bărbați cumpărat, primim cadou miniatura noului parfum Le Beau. Cred că ar fi extrem de drăguț să pot avea și variantele mini ale parfumului pentru că are o sticluță interesantă.

Voi ați beneficiat de ofertele disponibile pe Notino? Ce părere aveți de mystery bag-ul meu de la Makeup Revolution?

You may also like

21 de comentarii

      1. Nu am cumpărat nimic și nici nu am folosit încă produse din această gamă. Îmi place tarrree mult setul de pensule

        1. Pana acum nu mi-am comandat nimic de pe Notino, dar mi se pare interesanta ideea cu Mystery Bog-ul. Imi place tare mult setul de pensule..isi merita banii

  1. Au produse minunate si super oferte! Imi plac produsele care ti le ai luat! Sa le folosesti cu placere draga mea!

  2. Ce frumos! Am sa fiu si eu pe faza in viitor, sa prind si eu un mistery bag.
    Sa le folosesti sanatoasa si iti urez weekend frumos 🙂

  3. Super faina oferta de care ai profitat!! Primisem si eu un goodie bag mai demult la o oferta asemanatoare. Tot de produsele Freedom m-am bucurat. Au un pret bun si sunt super!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.