5 rochii de toamnă care sunt potrivite pentru birou

Ținuta de birou trebuie să fie una adaptată cerințelor angajatorului. Sunt job-uri la care ținuta office este obligatorie și nu poți ieși din tipare, sunt job-uri la care o rochie simplă poate reprezenta outfit-ul perfect sau sunt job-uri la care ținuta nu este condiționată în nici un fel și singura regulă este decența.

1. Rochia fără mâneci

Nu vreau să vorbesc despre particularități. Mie îmi place să adopt ținute potrivite stilului meu. Nu sunt o persoană care se îmbracă indecent și știu cam cum ar trebui să-mi construiesc un outfit astfel încât să nu fiu arătată cu degetul. Începuturile toamnei pot fi prietenoase și chiar călduroase. Încă mai putem apela la rochiile purtate în vară peste care putem adăuga o eșarfă supradimensionată. Multe modele asemănătoare găsiți și pe Rosegal.

2. Rochia cu mâneci trei sferturi

Rochiile cu mâneci trei sferturi sunt în topul preferințelor mele. Îmi place să le port ori de câte ori am ocazia. Chiar și atunci când este mai răcoare și vreau să ies la un suc apelez la ele. Îmi place să le mai combin și cu blănițe peste. Merg combinate cu pantofi, cizme lungi sau chiar pantofi decupați. Asta este în funcție de vreme. Sunt potrivite pentru fel de fel de evenimente și nu prea ai cum să dai greș cu ea. Dacă vă luați câteva modele de genul cu siguranță veți fi scoase din impas de multe ori.

3. Rochii în culori puternice

Acest gen de rochii sunt potrivite pentru persoanele mai îndrăznețe. Eu nu prea port roșu sau o fac destul de rar. Recomand acest model persoanelor cu o personalitate puternică. Nu este potrivită tuturor. Nu uitați că pentru un model de genul este nevoie și de un corp aproape perfect. Nici persoanele mai plinuțe nu sunt excluse și aici (more) găsiți multe idei de rochii potrivite.

4. Rochii cu broderii pentru persoanele stilate

Persoanele care cochetează cu fashion-ul și care au curaj să încerce altceva decât o rochie uni, apelează la rochii mai fistichii precum cea de mai sus. Nu este o rochie potrivită tuturor. O astfel de rochie are nevoie de o pereche de pantofi altfel și de o geantă în ton cu rochița. Este un model aparent simplu, dar modelul de pe piept o scoate din anonimat.

5. Rochie stil cămașă

Multe persoane preferă să folosească cămăși la muncă pentru că prin aste consideră că îndeplinesc ideea de outfit office. Dacă vreți să încercați și altceva și totuși să păstrați ideea de a purta ceva cu guler, o astfel de rochie ar putea fi perfectă. Este feminină prin faptul că scoate talia în evidență și lasă puțină piele la vedere în jurul umerilor.

Ce părere aveși de propunerile mele? Care model vi se potrivește cel mai bine?

You may also like

17 comentarii

  1. Rochia in culori puternice, cea de la punctul 3, este foarte misto, dar nu e potrivita chiar pentru oricine lucreaza la birou. As vedea-o purtata de o tipa care lucreaza in domeniul beauty, fashion, care are un job pe partea de creativitate si imaginatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.