Când apelăm la pantofi pe comandă. 3 motive care vă pot convinge

Nu toată lumea poate purta pantofii din comerț. Cei din comerț sunt făcuți după tipare standard și sunt femei care au probleme cu picioarele, bătături, bonturi, se află între numere și ceea ce găsesc nu le mulțumesc deloc. Pentru asta este nevoie de o pereche de pantofi pe comandă pentru a putea fi croiți exact după calapodul piciorului nostru. În felul ăsta aceștia nu ne vor deranja absolut deloc și va fi o adevărată plăcere să-i purtăm. Să vă dau 3 exemple concrete care vă ajută apelați la pantofi pe comandă.

1. Pentru că avem probleme cu picioarele

Atât femeile, cât și bărbații pot suferi de diverse probleme la picioare. Bonturi, bătături sau pur și simplu nevoia de a avea confort te împing să apelezi la un site care face pantofi pe comanda. Cu toții știm că este aproape imposibil să-ți cumperi o pereche de pantofi și să te simți confortabil în ei încă de la prima purtare. De multe ori ne consolăm cu gândul că se vor lăsa după câteva purtări și că nu vom mai întâmpina probleme.

2. Pentru că vrem un model unic

Fiecare persoană este unică în felul ei și chiar ne dorim să fim altfel. La fel se întâmplă și în cazul încălțămintei pe care o purtăm. Nimeni nu-și dorește ca la același eveniment să dăm nas în nas cu o persoană care poartă exact același model de pantofi ca al nostru. Parcă te simți ușor incomod de această situație și asta te împinge spre crearea unei perechi de pantofi personalizată care să te scoată din anonimat.

3. Pentru un eveniment special

Miresele sunt persoanele care apelează cel mai des. Pentru ele este foarte important ca pantoful să fie cu toc și extrem de comod. Pentru că ele sunt nevoite să stea foarte mult în picioare este de preferat să nu avem un toc foarte mare sau în cazul în care apelăm la un toc mai mare, să avem și platformă la pantofi. În felul ăsta piciorul nu este supus la o poziție incomodă și poate oferi un oarecare confort.

Tocmai din cauza faptului că îi putem personaliza, putem să ne jucăm un pic și cu vârful acestuia, cu modelul tocului și cu înălțimea acestuia. Am auzit și cazuri în care și-au personalizat într-atât de mult pantofii încât și-au trecut data nunții pe talpa pantofilor. Consider că este o idee genială.

Voi ați apelat vreodeată la pantofi pe comandă?

You may also like

8 comentarii

  1. din nefericire magazinele in care poti face pantofi pe comanda sunt putine in zilele noastre, mult mai putine decat erau acum 30 de ani, daca ma iau dupa ce zice mama. Eu sunt cu probleme pentru ca am piciorul lat si greu imi gasesc incaltaminte comoda. asta ar fi motivul principal pentru care m-ar batea gandul sa incerc si varianta asta cu incaltamintea la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.