Blaniță albă de la FashionMia și botine Bonprix

Coletul meu de la FashionMia a ajuns tare greu, mai exact cam în 2 luni. Din nefericire acesta a ajuns la poșta vamală, dar am avut noroc și nu am plătit nimic pentru el. În colet aveam 2 produse: rochița asta și blănița pe care vreau să v-o arăt astăzi. Am și mici nemulțumiri în acest sens și vă voi arăta exact care sunt problemele mele cu această piesă vestimentară.

Blăniță albă de la FashionMia

Blănița am remarcat-o pe site și m-am gândit că mi s-ar potrivi perfect stilului meu vestimentar. Am ales mărimea L pentru aceasta, chiar dacă eu în mod normal port mărimea M. De pe site-urile chinezești îmi aleg un număr mai mare de obicei. Problema a fost că eu sunt destul de înaltă și îmi este ușor scurtă la mâini și parcă și în dreptul bustului se vede că îmi este puțin cam fixă. În partea de jos este ușor lărguță, dar se așează frumos.

Nu mă așteptam să fie atât de calitativă și totuși mi-a plăcut enorm de mult materialul moale și pufos. Chiar dacă prețul trece ușor de 40$, pot să spun că este un produs calitativ și  ar fi mai potrivită persoanelor care nu sunt atât de înalte ca mine.

Are o glugă drăguță, buzunare și marginile blăniței sunt frumos delimitate de un pic de blăniță gri spre negru.  În schimb, îmi place că este destul de groasă și chiar ține frigul la distanță.

Asortarea ținutei cu botine Bonprix

În urmă cu puțin timp am primit și comanda de la Bonprix. Aceasta a ajuns după aproape 2 săptămâni. Mi-am luat atât de multe lucruri faine încât ardeam de nerăbdare să le primesc. Botinele sunt primele pe care le-ați văzut. Restul sunt ambalate și doar vă puteți da cu părerea în privința acestora.

Botinele sunt foarte, dar foarte frumoase! Au platformă și un toc gros destul de înalt. Stabilitatea acestora este foarte bună datorită acestui toc gros, iar înălțimea acestora nu obosesc piciorul pentru că platforma este de un real ajutor. Sunt obișnuită cu tocurile și pentru mine sunt o adevărată plăcere. Îmi plac tare mult și i-am purtat în diverse combinații de când i-am primit.

You may also like

12 comentarii

  1. Imi plac mult si botinele si blanita care, ai dreptate, nu ma asteptam sa arate asa bine in realitate, avand in vedere pretul mic pe care l-a vazut pe site. De-asta iubim noi site-urile astea chinezesti, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.