Elevator Shoes – O ținută vestimentară bărbătească se pune în valoare cu o pereche de pantofi

Orice bărbat își dorește să arate cât mai bine, să creeze o impresie bună. Nu doar comunicarea verbală îi va ajuta pe cei din jur să își formeze o opinie. Hainele și încălțămintea unui bărbat vorbesc despre personalitatea lui. Pantofii bărbătești sunt un fel de carte de vizită. Modelul de pantofi purtat de un bărbat poate transmite multe despre caracterul său. Cât de curați sunt pantofii pe care un bărbat îi poartă îi ajută pe cei din jur să îl vadă ca pe un om cu un comportament imaculat.

Importanța pantofilor bărbătești

Pantofii bărbătești sunt una dintre încălțările elegante din garderoba unui bărbat. Pantofii bărbătești pot fi încălțați în special la o ținută casual sau casual elegantă. Modelul trebuie ales cât mai corect. Modelul unor astfel de pantofi este ușor elegant, dar nu foarte pretențios, mai puțin protocolar decât alte modele. Ținutelor office li se potrivesc Tall Men Shoes, pantofii de culoare închisă de regulă. La astfel de pantofi, bărbații pot îmbrăca o varietate de costume protocolare și din materiale prețioase.

Elevator Shoes

Care sunt pantofi potriviți pentru un costum

Când alegeți o pereche de pantofi trebuie sa țineți cont de piesele vestimentare cu care îi veți combina. În funcție de materialele unui costum, de culoarea sacoului sau a pantalonilor trebuie să alegeți pantalonii care să completeze ținuta. Nici șosetele pe care le purtați nu trebuiesc neglijate. Cel mai corect ar fi să purtați șosete în nuanțele cele mai închise, negru, albastru închis sau maro.

Întreținere pantofilor

Pentru a proteja pantofii, dar și pentru un outfit impecabil nu trebuie să neglijăm curățarea lor. Pentru ca noi să strălucim trebuie să lustruim pantofii de fiecare dată. Curățând și întreținând pantofii, le vom prelungi și durata de viață. Igienizarea interiorului unui pantof este obligatoriu de realizat. Regăsim pe piață diferite soluții pentru a menține curat interiorul oricărui tip de încălțăminte. Astfel, nu doar că vom avea pantofii curați, dar vom contribui și la prevenirea apariției bacteriilor sau a mirosurilor neplăcute.

Cum te ajută pantofii bărbătești să arăți mai înalt

Pentru mulți dintre bărbați, înălțimea pe care o au este o problemă. Oricine își dorește sa aibă câțiva centimetri în plus și să arate bine. Pantofii Tom Cruise height te ajută să devii mai înalt încălțând o pereche de pantofi potrivită. Pantofii cu toc pentru bărbați sunt ideali pentru aceia care aleg sa se îmbrace elegant. Acest model vă oferă 3-4 centimetri în plus și vă ajută să păreți mai înalt. În plus, pe o astfel de pereche de pantofi, pantalonii vin foarte bine. Pentru adepții stilului vestimentar casual sunt potriviți pantofii bărbătești cu platforma. Și acest tip de pantofi vă vor asigura câțiva centimetri în plus.

Alegerea pantofilor bărbătești

Alegeți pantofii în care va simțiti confortabil, dar care să fie dintr-un material de bună calitate. Aspectul pantofilor este primul criteriu care un puternic impact asupra oricărui bărbat. Trebuie să alegeți pantofi bărbătești din materiale rezistente și comode. Culoarea pantofului trebuie aleasă im funcție de stilul vestimentar abordat și hainele la care îi asortăm. Pantofii bărbătești sunt o piesă de rezistentă din garderoba masculină în care merită să investiți.

Cum alegeți pantofi bărbătești?

You may also like

26 de comentarii

  1. Mie imi plac cel mai mult pantofii pentru barbati din piela lacuita dar mi se par mai greu de intretinut. Dintre modelele alese de tine, as opta totusi pentru primul pentru ca are botul mai rotund si sotului meu nu ii sta bine cu pantofi cu botul lung pentru ca poarta masura mare.

  2. Chiar saptamana trecuta ne-au dat batai de cap pantofii sotului meu, cu greu am gasit ceva sa ne placa.

  3. Pantofii sunt cartea de vizita a oricărui bărbat. Soțul meu poarta rar pantofi eleganti, dar și alege singur.

  4. Ce pantofi superbi!! Cred că mai orice femeie care vede un bărbat cu niște pantofi frumoși îl simte mult mai atractiv și îi apreciază prezența aranjată.

  5. Am un criteriu dupa care ii aleg, sa fie comozi. Sotul poarta des pantofi si acest.lucru este ft important.

  6. Uau, numai modele deosebite au cei de la Elevator! Cred ca ii voi cauta si sotului meu 1-2 perechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.