Activități de weekend cu copilul

Weekend-ul acest a fost plin și foarte agitat. Agitația asta îmi place și îmi doresc ca fiecare weekend din aceeastă vară să fie la fel de activ precum cel care tocmai s-a încheiat. Am fost mai tot timpul plecată și am să vă povestsc puțin despre programul meu din acest weekend.

rokolla-sammydress-minÎmi doream mult să ajung la Grădina Zoologică pentru că vroiam ca Criss să vadă animalele și să facă asociere între cele adevărate și cele din cărți. Nu a fost atât de impresionată pe cât mă așteptam, dar i-a plăcut și a fost interesată de tot ceea ce a văzut pe acolo. Cel mai mult a îndrăgit un țap care era tare prietenos și mânca iarbă din mâna copiilor. Cristina este tare neînfricată și îl alimenta constant cu iarbă .

relaxare-la-gradina-zoologica-min

Tricou – link

Choker – link

Am avut o ținută lejeră pentru că afară a fost foarte cald și am purtat un tricou pe care abia l-am primit și m-am gândit că este potrivit pentru locul în care urma să ajung. A fost o adevărată relaxare în aer liber și Criss a fost tare încântată că a ieșit, că a avut copii în jur și s-a bucurat de animale.

tap-hranit-de-criss-minEu am fost la grădina zoologică din Galați pentru că era cea mai aproape. În mare știam la ce să mă aștept pentru că am fost și anul trecut cu cea mică. Știam cam toate animale doar că nu am vrut să merg pentru mine ci pentru că sunt sigură că nu mai țineam minte Criss ce s-a petrecut anul trecut. Părerea mea personală este că Grădina zoologică din Galați are mai puține animale ca cea din Brăila. Tura viitoare voi merge la Brăila pentru că acolo sunt mai multe animale, drumul este mai drept fără urcușuri și coborâșuri și îmi doresc să îi arăt Cristinei și alte animăluțe.

urs-gradina-zoologica-min gradina-zoologica-paun-minDin Grădina Zoologică am plecat în vizită la cumnata mea și am luat masa împreună. Nu aveam chef să mergem acasă așa că am stat la ei până pe la 18.00. Criss a fost încântată că a găsit alte jucării și s-a bucurat de tot felul de mașini, pistoale și alte jucării de băiețel. Este ceva nou și este mult mai apreciat decât ce are ea acasă. Când am ajuns acasă, am dormit o oră neîntoarsă și seara am ieșit cu nașii și câțiva prieteni la o pizza.

t-shirt-sammydress-minsammydress-tricou-minMă bucur că nu se mai fumează în baruri pentru că așa pot ieși cu copilul în oraș. Dacă se fuma, îmi era aproape imposibil pentru că majoritatea barurilor erau pline de fum și chiar dacă ar fi trebuit să fie și spații de nefumători, acestea nu prea erau folosite pentru că într-un grup, sigur era și un fumător.

Duminică știam că mă voi relaxa și nu aveam nici un plan. Scumpul meu soț mi-a zis că este un concurs de pescuit la o baltă și vrea să vadă și el. A plecat dimineață de acasă și eu dormeam în voie. M-am trezit abia când s-a întors acasă. Aveam 2 mesaje de la el prin care mă întreba dacă nu mergem la un grătar. Când este vorba de plecare, eu nu refuz niciodată. Așa că în maxim o oră m-am echipat și am plecat la un grătar. Totul era cumpărat de băieți așa că eu nu am mai avut de luat mare lucru de acasă.

gratar-zatun-minGrătarul a fost la Zătun, în Galați. Pentru persoanele care sunt din Galați și nu au ajuns încă, le recomand să încerce un grătar acolo. Este un loc special amenajat, cu intrare și cu spațiu pentru joacă. Este plin de gazon, căsuțe pentru cine vrea să stea peste noapte, baltă pentru pescuit, mese și scaune pentru cei care doresc să stea la grătar sau dacă este prea soare, sunt și foișoare. Problema este că dacă vrei să mergi la un grătar și vrei să prinzi o masă, trebuie să ajungi ceva mai devreme

loc-de-joaca-criss-mincriss-la-joaca-minLocurile de joacă erau foarte bine dotate și Criss s-a bucurat de toate toboganele, leagănele și micile trasee create special pentru copii. Cei mici sigur voi fi încântați de toate locurile de joacă pe care le găsesc aici. În plus sunt mulți copii mici care se joacă, dar Criss se joacă în legea ei și nu prea a avut treabă cu nimeni. Duminică seara am ajuns epuizată acasă după câteva ore bune de stat în soare, mâncat grătar pe săturate și multă distracție alături de prieteni.

A fost un weekend pe cinste și weekend-ul viitor sunt Floriile! Se anunță o altă petrecere și abia aștept!

 

You may also like

22 de comentarii

  1. Si noi am fost in weekend cu nepotica mea la Parcul de animale Moara de vant din apropierea orasului. Am vazut acolo multe animale si Karina a fost super incantata. Urmeaza sa mergem si noi la o gradina zoologica doar ca in oras nu avem, vom alege una din afara.

  2. Ce dragut! Si noi am facut un gratar la padure, tot langa o balta, pentru ca iubitul meu si cativa prieteni sa poata pescui. A fost foarte fain, soare si buna voie. Cred ca cu totii aveam nevoie de un weekend insorit si relaxant.

  3. Poate suna rautacios, dar chiar ma bucur ca nu a fost asa incantata de gradina zoologica. Poate daca nu mai au vizitatori se gandesc si oamenii sa le desfiinteze si sa nu mai chinuie animalele in conditiile de acolo.

  4. Asa sfarsit de saptamana sa tot ai. Imi plac animalele, insa nu agreez foarte mult ideea de a le tine inchise la zoo, desi poate au un trai mai bun asa. Sper. Eu, dintre toate animalele de la gradina, pe ratoni ii ador si m-am bucurat sa-i vad anul trecut, ba chiar imi doresc sa le mai fac o vizita curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.