Cinci accesorii mereu la modă

Completarea unei ținute depinde foarte mult de accesoriile pe care le alegem. Când facem alegerile potrivite, ne expunem personalitatea, ne creăm un look atrăgător și un stil definitoriu. Pe cât de simplu poate părea un accesoriu, pe atât de mare poate fi efectul său. Un accesoriu pe care îl putem purta la mai multe ținute, ne poate ajuta să fim mereu în trend și elegante. Iată cinci accesorii care sunt mereu la modă și în care merită să investești.

1. Ceasul

Ceasul este unul dintre cele mai deosebite accesorii. Puterea unui ceas de damă precum cele de aici pot garanta profesionalismul posesoarei sale. Un ceas este un accesoriu care contribuie la formarea unei opinii pozitive și a unei bune impresii. Ceasurile de damă pot asigura un look rafinat și demn de toate admirațiile. Îmi plac ceasurile și am anumite criterii după care le aleg. Prefer sa dau câțiva banii în plus și să îmi aleg un ceas care nu se va strica în câteva luni și care nu se va demoda ușor. Țin cont de cadranul său și de brățară acestuia. Dacă îmi doresc un ceas mai elegant, aleg un model delicat, iar când optez pentru un model office, aleg un ceas cu o curea din piele.

2. Bijuteriile

Feminitatea se împletește de minune cu accesoriile care ne înfrumusețează mâinile, gâtul, și care ne pun în valoare aspectul feței. Cerceii sunt importanți pentru a ne pune în valoare trăsăturile feței. Se spune că bijuteriile pe care le purtăm ne reflectă caracterul. De aceea, trebuie să alegem cu grijă. Îmi plac bijuteriile fashion dar și cele prețioase pentru că le pot purta vreme îndelungată.

3. Gențile

Situare la limita dintre accesoriu decorativ și unul util, geanta este un obiect de nelipsit pentru a ne completa ținutele. Am câteva modele de genți casual, unele elegante, și genți plic pe care le port la evenimente. Consider, că asemenea bijuteriilor, și gențile vorbesc despre noi. Pentru locul de munca este potrivit să alegem genți mai încăpătoare. Pentru evenimente speciale, aleg genți plic delicat precum acestea, nu de dimensiuni mai mari, dar suficient de încăpătoare pentru telefon și un ruj. Țin cont de rochia cu care o pot combina și de evenimentele la care trebuie să merg și pot să port geanta plic. Putem alege o geantă plic într-o nuanță neutră, sau în funcție de nuanța rochiei sau a pantofilor pe care îi port.

4. Ochelarii de soare

Protecția ochilor de razele soarelui nu trebuiesc deloc neglijate. În virtutea rolului lor estetic, ochelarii ne ajută să menținem ochii sănătoși în raport de condițiile de vreme. Vă recomand să nu cădeți pradă tentației de a cumpăra ochelari de soare ieftini. Mai bine vânați reducerile la o pereche de ochelari de soare de o bună calitate. Eu aleg doar ochelarii de soare polarizați și asta vă recomand și vouă.

5. Eșarfa

Eșarfa este un accesoriu pe care doamnele și domnișoare de toate vârstele îl adoră. În sezonul rece, precum și în zilele reci de primăvara și toamna, ne protejează gâtul și ne conferă un stil aparte ținutei. Eu țin cont de materialul său și de condițiile de vreme când aleg să port o eșarfă. Culoarea sa este și ea importantă în accesorizarea ținutei. Este important să alegem o eșarfă de o bună calitate de care să ne putem folosi un timp îndelungat. Atunci când ne deranjează și afară este mult prea cald pentru a o purta la gât, putem s-o legăm de poșetă și efectul va fi waw.

Care sunt accesoriile pe care le preferați?

You may also like

30 de comentarii

  1. Așa este eu fara ceas,cercei, brațări și geanta nu plec de acasă,mai ratez ochelari din când în când

  2. SI mie mi se pare foarte importanta accesorizarea si ii acord o atentie deosebita, ca nu cumva sa risc sa arat precum bradul de Craciun.

  3. ceasurile! imi plac mult, dar mai am 2 pe care le port constant. mi-am luat si 2 perechi de ochelari, iar acum vreau sa ma uit si de o geanta. ce pot sa zic, am inceput sa-mi schimb stilul usurel 😀

  4. nu imi lipseste nici un accesoriu din cele prezentate de tine si nu as putea sa renunt la ceva anume!

  5. Mie imi place mult cum arata gentile plic la tinute de zi cu zi, dar nu cred ca am sa por purta vreodata un astfel de model. Motivul? eu am mereu multe lucruri de carat, asa ca am nevoie de o geanta cel putin de marime medie, daca nu cumva mare cat o sacosa de rafie. Nu rade!

  6. Ahh, articolul tau mi a amintit cat de putin ma accesorizez. Am multe bijuterii, chiar si genti, insa nu prea imi place sa le port si sa le schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.