Reduceri pe CNDirect

A trecut ceva timp de la ultima comandă CNDirect și pregătesc una nouă. Am început să fiu o mică vânătoare de reduceri și se pare că unele site-uri au început să aibă reduceri la o gamă largă de produse. Ce mi-ar trebui ??? Pai muulte. Niciodată nu am suficiente lucruri sau nu am cu ce să asortez pantalonii cu floricele sau să îmi iau un sacou pentru birou sau …. Costum copii-minT-shirt and Polka dot elastic short

Degeaba îmi fac planuri cu produsele care îmi trebuiesc pentru că oricum eu îmi iau cu totul altele. Îmi cumpăr ce găsesc sau ce îmi sare în ochi. Ultima dată am zis să nu cheltui mai mult de 20$ pe comandă și m-am încadrat la fix cu 30$. Noroc că aveam bani pe card.

Fusta cu dungi-min

Bodycon Pencil Skirt

Fusta asta m-a atras prin preț. Am văzut că este 3$ și m-am gândit că la banii ăștia e bine să o țin în șifonier pentru că nu va rămâne nepurtată. Eu sincer mă gândeam să o port cu sandale cu talpă joasă sau cu teneși.

Perie pentu indreptarea parului-min

Straight electric straightening

M-a atras acestă perie și mă încânta ideea să îmi periez părul și în acest timp el să se întindă frumos. Eu folosesc placa acum și m-am obișnuit foarte bine cu ea. În 15-20 minute îmi întind părul. Mă gândeam că această perie m-ar scuti să mă chinui să îmi secționez părul și să fiu atentă ca nu cumva să îmi scape vreo șuvită. Nu am vrut să o comand fără să caut câteva review-uri pe internet.

 

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.