BioNike – dermatocosmetice de calitate

O dată cu descoperirea brandurilor cunoscute de dermatocosmetice am aflat și de BioNike. Am primit un set de cîteva produse în cadrul întâlnirii de bloggerițe din Galați. Acesta a fost primul meu contact cu brandul, dar și către o gamă extrem de diversificată de produse de calitate. Pachetul primit a fost unul generos și am avut ocazia să încerc mai multe produse. Am să vă spun câte ceva despre fiecare în parte și sper să vă stârnesc curiozitatea și vouă.

Vopsea de păr Shine On – Bionike

Toate fetele au primit câte o cutie de vopsea în punguță. Am putut face schimb între noi pentru a ne putea alege nuanța potrivită. Această vopsea este fără amoniac și fără conservanți. Este o vopsea foarte potrivită pentru păr și oferă o atenție sporită hidratării părului. Mai rar mi s-a fost dat să văd o vopsea cu atât de multe ingrediente naturale care se concentrewază pe protejarea și îngrijirea firului de păr. Eu aveam nevoie de 2 tuburi pentru părul meu și în plus nuanța primită nu era tocmai apropiată de blondul pe care eu îl am așa că i-am oferit mamei vopseaua. A fost foarte mulțumită de ea și își dorește s-o folosească în continuare.

Detergent intim Bionike

Îmi prac produsele de igienă intimă și le consider absolut necesare. Acest produs are un ambalaj de plastic și dozarea este sub formă de spumă ușoară. Nu am simțit vreun miros. Poate un miros ușor de curat al acestei spume și este un produs extrem de plăcut de utilizat. Începând cu simpla apăsare de 2 ori pe pompiță și nu creează nici un fel de disconfort. Este unul dintre produsele care pot fi folosite în sarcină, după naștere sau în timpul ciclului menstrual. Acest produs poate fi găsit aici.

Gloss Bionike

Gloss-ul transparent este prevăzut cu o pensulă teșită pe ambele părți care ajută în aplicarea precisă  acestui gloss. Definește foarte frumos buzele și le dă  un luciu drăguț. Mie nu-mi place că este lipicios și acesta ar fi singurul minus care i l-am găsit.

Defence Hydra Mat – Bionike

Defecence Hydra mat este o cremă pentru tenul mixt și gras. Are o textură lejeră și se ține de promisiune pentru că matifiază tare frumos tenul. Este un CC cream și se îl folosesc în loc de fond de ten pentru că o găsesc potrivită pentru a-mi acoperi mici imperfecțiuni și textura lejeră îmi place mult. În plus, crema are și SPF 15 asta în cazul aveați nevoie de un plus de siguranță împotriva soarelui.

Defence Body – Bionike

Defecne Body Night este o cremă care acționează foarte bine seara. Este o cremă cu un miros ușor mentolat care nu se păstrează după acplicare. Aceasta promite să accelereze fermitatea și densitatea pielii, să îmbunătățească elasticitatea pielii și să efectueze drenajul lichidelor din țesutul subcutanat. Eu pot să vă spun că am aplicat această cremă de la genunchi înspre fese în fiecare seară și chiar am văzut diferențe. Pielea de sub genunchi părea ușor mai uscată și deasupra genunchilor pielea era mai fermă și hidratată. În ultimul timp am început să fac și un masja ușor o dată cu aplicarea acestor creme și sper să se mai ducă și din celulită. Găsiți aici  această cremă.

Scagel – Bionike

Scargel este un produs care promite vindecarea cicatricilor. Acesta are ca ingredient minune extractul de ceapă. Nu are miros și este un gel complet transparent. Eu l-am aplicat pe cicatricile noi și a fost eficient. Cicatricile noi sunt mai ușor de vindecat. Pentru cicatricile vechi este nevoie de o aplicare pe o perioadă mai lungă de timp.

Voi ați folosit vreun produs BioNike? Care produs vă atrage cel mai mult?

You may also like

19 comentarii

  1. Pe bune? Nu stiam ca extractul de ceapa ajuta la vindecarea cicatricilor. Trebuie sa imi cumpar si eu acest produs Scagel. Ce mi-a mai facut mie cu ochiul? Glossul. Imi place ca e transparent. Nu cred ca m-ar deranja asa tare ca e lipicios.

  2. Ohhh nici măcar nu am auzit de aceasta gama, si pare a fi grozava. Mi ar plăcea sa încerc vopseaua de par si scagel.

  3. Nu am auzit de aceasta gama, cu atat mai mult sa o folosesc dar par produse care promit. Ca toate dermatocosmeticele, obsev ca si acestea au preturile putin mai mari, dar nu inaccesibile

  4. Si noi ne adunam luna asta si Bionike este unul dintre sponsori 🙂 cu sifguranta sunt produse foarte bune, mai ales ca sunt innebunita dupa dermatocosmetice 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.