London, United Kingdom

Săptămâna trecută am vizitat o prietenă foarte bună și cu care mă înțeleg foarte bine însă ne desparte o distanță măricică. Ea este din București iar pentru cine nu știe eu sunt din Galați. Când am intrat la ea în sufragerie avea o masă plină cu bucăți dintr-un puzzle. Era un puzzle maare de 1000 și ceva de piese.

Mi-a spus că îi place să îl facă și că o relaxează și mi-a arătat unul la fel de mare care era terminat. Îmi pare rău că nu le-am pozat să vi le arăt însă atunci nu m-am gândit însă în drum spre casă când i-am povestit prietenului meu a fost încântat de idee și am zis că vom cumpăra și noi unul să îl facem și să îl înrămăm.

Astăzi am plecat porniți de acasă în căutarea unui puzzle maare de cel puțin 1000 de piese și primul magazin la care ne-am gândit să mergem și să căutăm a fost la METRO. Am fost surprinși să nu găsim nici un puzzle acolo dar prietenul meu a plecat singur în căutarea unui astfel de puzzle și nu a venit cu mâna goală.

Acesta este puzzelul pe care l-am primit. Am fost teribil de bucuroasă și încântată și mi-a plăcut modelul. Și de aici începe distracția … am scos toate piesele le-am întors pe față am căutat marginile și … caută … caută … caută o piesă sau alta … în paralel mă uitam și la MasterChef pentru că îmi place mult emisiuna și într-un final am abandonat să mai fac pentru că îmi obosiseră ochii și parcă nu găseam piesele potrivite.

Toată sufrageria este plină de piese masa plină, pe jos coli albe, un carton … etc. Nu m-a lăsat iuby să vă arăt ce dezastru am făcut dar vă arăt mici fragmente 🙂

Asta este masa de sticla care are un geam gri spre negru care nu mă ajuta prea mult atunci când căutam o anumită piesă

 

Vă place puzzelul meu? Mai are cineva o asemenea pasiune?

Update: Puzzle-ul meu a fost abandonat. Se pare că nu am reușit să-l finalizez și în urma curățeniei am mai rătăcit și câteva piese!

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.