Vara asta alege să porți sandale din piele pentru confortul picioarelor tale

Sandalele sunt tipul de încălțăminte pe care îl prefer. Îmi oferă lejeritate, picioarele se simt bine și pielea respiră în sandale, comparativ cu alte tipuri de încălțăminte. Port sandale atât vara cât și în zilele mai călduroase de primăvară și toamna. Sandalele pot fi purtate atât la evenimente pretențioase cât și la cocktailuri sau petreceri.

Când și cum purtăm sandalele

Sandalele de damă sunt acel tip de încălțăminte sexy, pe care dacă suntem suficient de curajoase le putem purta chiar și combinații foarte extravagante. Trendul modei nu impune în mod obligatoriu o anumită dată de la care putem purta sandalele. Putem purta sandale dama chiar și în zilele mai rece în, în combinație cu un dres accesorizate. Se pot purta sandale de piele de damă afară, din momentul în care renunțăm la hainele mai groase. Acest tip de încălțăminte nu presupune să fie neaparat cu toc. Putem purta o sanda cu talpa joasă care ne ajută să avem un picior complet relaxat sau o pereche cu toc pentru zilele în care vrem să fim puțin mai elegante.

O ținută protocolară se potrivește cu o sanda delicată

Încălțăminte din piele spune multe despre persoană care o poartă. Este esențial să punem preț pe calitatea sandalelor pe care le purtăm. Chiar dacă participăm la un eveniment la care se impune să stăm mai multe ore în picioare, purtând sandale piele dama romanesti nu ne vom simți de parcă am sta chinuit încălțate. O ținută elegantă se poate accesoriza cu o pereche de sandale comode și delicate. Acestea ne vor ajuta să arătăm impecabil și să punem în valoare întreaga ținută.

Cum purtăm sandalele mai colorate

Primăvara și vara sunt anotimpurile care ne permit să ne jucăm din punct de vedere al culorilor cu hainele și încălțămintea pe care le purtăm. Poate părea banal să purtam zi de zi sandale în culori neutre, doar de dragul faptului că le vom putea purta la mai multe ținute. Cred că merită să îndrăznim să purtăm încălțăminte în nuanțe puternice. Putem să purtăm o rochie neagră banală cu o pereche de sandale de damă cu toc într-o nuanță de roșu care vor reuși să dea viață ținutei.

Putem purta o rochie de seară asortate cu o pereche de sandale

Oricât de elegantă ar fi rochia pe care o purtăm, ea poate să ne evidențieze silueta doar dacă ne-am încălțat corect. O pereche de sandale piele dama cu finisaje metalice pot fi purtate la o ținută de seară fără a da greș. Sandale damă în culori opulente sunt ideal a fi purtate la ținutele mai simple pentru a echilibra situația. Sandalele cu toc au rolul de a ne alungi picioarul grație design-ului decupat. Merg foarte bine atât la o rochie lungă cât și la o rochie scurtă.

Cum alegi sandale potrivite

O pereche de sandale de damă pot fi bijuteria din dressing pe care o purtăm la ocaziile speciale. Alegem sandalele în funcție de hainele pe care le vom purta în combinație cu ele. Trebuie să ne alegem sandalele ținând cont și de forma piciorului nostru. Ele trebuie să ne arate cât mai delicat piciorul. Înălțimea tocului unei perechi sandale este cea care ne influențează decizia. Alegem sandale acel tip de toc care ne oferă siguranță. Ceea ce este important în alegerea unor sandale este și materialul lor. O pereche de sandale din piele cor rezista vreme îndelungată și vor fi destul de lejer de purtat.

Purtați sandale pe timp de vară în combinație cu rochii sau cu pantaloni?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

6 comentarii

  1. Sandalele mele trbuie in primul rand sa aiba un toc moderat de maxim 5 cm pentru ca altfel nu as putea merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.