Perlele naturale: bijuteriile preferate de mirese în 2018

Unele superstiții spun că miresele nu ar trebui să poarte bijuterii cu perle la nuntă, deoarece perlele reprezintă lacrimi. În realitate, dacă studiem mitologia popoarelor antice, vom descoperi că perlele sunt un simbol al belșugului și al echilibrului, al armoniei și al fericirii. Lacrimile despre care se vorbește sunt de fapt lacrimile de fericire vărsate de îngeri cu prilejul împlinirii destinului celor doi îndrăgostiți.

În acest context, nu este de mirare faptul că perlele au revenit la modă, reprezentând acum o investiție extraordinar de atractivă. Versatile și feminine, perlele au câștigat teren în fața diamantelor și a altor pietre prețioase din simplul motiv că ele pot fi purtate și în viața de zi cu zi.

Spre deosebire de diamante, care nu pot fi întotdeauna încorporate în ținute casual și de birou, bijuteriile cu perle de la nuntă pot însoți o femeie în orice ocazie și la orice eveniment. Hai sa vedem astăzi împreună câteva motive pentru care bijuteriile cu perle au devenit feblețea mireselor de pretutindeni!

Spring beauty portrait of sexy bride’s hairstyle with a wreath and a bouquet in hands isolated on a gray background.

Bijuteriile cu perle transmit un mesaj clar despre personalitatea ta

Dacă alegi un set bijuterii cu perle pentru nuntă, mesajul transmis va fi unul foarte limpede: gust, stil, clasă, eleganță, sofisticare. Mai mult, un set de perle dedicat mireselor conține și un alt fel de mesaj, intrinsec dacă vrei: ești o femeie independentă care iubește frumosul în cea mai pură manifestare a sa.

Perlele, ca simbol al unității, norocului, iubirii și pasiunii, pot să poarte jurământul tău de nuntă și să te însoțească oriunde le-ai purta, reamintindu-ți cu fiecare strălucire de cea mai frumoasă zi din viața ta.

Bijuteriile cu perle îți vor fi alături toată viața

Tendințele în modă vin și trec, gusturile se schimbă, preferințele se modifică odată cu vârsta și experiența. Cu toate acestea, perlele sunt eterne și nu își vor pierde farmecul niciodată. Orice element dintr-un set de bijuterii mirese poate fi purtat separat. Colierul de perle se asortează perfect unei ținute casual, uneia elegante sau uneia de birou, stilizând și oferind eleganță, indiferent de ce stil adopți într-o zi sau alta.

Mai mult, ultima modă în purtatul colierelor și pandantivelor cu perle este încorporarea lor în coliere statement alături de alte lănțișoare și medalioane metalice, mărgele, șiraguri de pietre semiprețioase sau accesorii moderne. Astfel, obții un look mereu nou, proaspăt și unic.

Brățara cu perle de la nuntă poate fi purtată separat cu o ocazie specială sau alături de alte brățări din metal sau pietre semiprețioase, ca element de tip statement pentru o ținută îndrăzneață, la fel ca și în cazul colierului. Indiferent din ce elemente este compus setul tău de bijuterii cu perle de nuntă, poți purta aceste bijuterii împreună sau separat cu orice ocazie.

Bijuteriile cu perle sunt moștenirea pe care o lași mai departe

Poți păstra perlele de la nuntă ca bijuterii de familie și moșteniri încărcate de nostalgie și dragoste pentru o viitoare fiică, nepoată sau noră. Perlele sunt de obicei un tip aparte de bijuterii care devin parte a istoriilor de familie.

Perlele nu sunt deloc bijuterii “vechi”, demodate. Chiar dacă purtau perle și bunica și străbunica ta, trebuie să știi că generațiile viitoare se vor bucura nespus pentru că ți-ai păstrat perlele de la nuntă și le-ai dat mai departe. Aceste nestemate nu numai că vor rămâne mereu la modă, dar valoarea lor pe piață crește, fiind posibil să o depășească și pe cea a diamantelor.

Și dacă vreo clipă crezi că bijuteriile cu perle sunt simple, ca pe vremea bunicii, o să ai o mare surpriză dacă te uiți pe cataloagele de bijuterii puse la dispoziție de distribuitori. Design-urile contemporane se potrivesc oricăror gusturi și oricăror stiluri personale.

Cât de accesibile sunt bijuteriile cu perle pentru nuntă în România?

Pentru că tot vorbeam despre răsfoitul cataloagelor de bijuterii cu perle, întrebarea care se impune vine de la sine: cât de accesibile sunt bijuteriile cu perle pentru miresele din România?

Dacă cu câțiva ani în urmă, miresele românce trebuiau să își cumpere bijuterii cu perle din străinătate, expunându-se unor riscuri destul de ridicate, acum ele au la dispoziție un distribuitor român de bijuterii cu perle naturale.

Avantajul de a cumpăra perle din România este că acela că deții controlul asupra situației. Bijuteriile cu perle vin însoțite de certificate de autenticitate și calitate, politica de retur respectă legislația română în vigoare, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile, mai ales când distribuitorul importă perlele direct de la producător.

Bijuteriile cu perle pentru mirese au făcut furori în ultimii ani, mai ales că acum există o gamă largă de inele de logodnă cu perle, seturi de perle dedicate nunții, seturi cu perle care pot fi purtate oricând, cu orice ținută și orice ocazie, sau bijuterii cu perle individuale, care pot stiliza orice rochie de mireasă într-o manieră subtilă, elegantă și sofisticată.

Dacă ai nuntă anul acesta, stai cu ochii pe ofertele la bijuterii cu perle pentru mirese. De multe ori vei da de discounturi semnificative și nenumărate avantaje la achiziționare, precum kit-uri de curățare și îngrijire a perlelor incluse în preț împreună cu bijuteria comandată, sau inclusiv săculețe sau cutii elegante în care să păstrezi perlele înainte și după nuntă.

Tu ai alege bijuterii cu perle la nuntă? Care sunt bijuteriile tale cu perle preferate?

You may also like

11 comentarii

  1. Mie imi place tare cum se vede un colier din perle cu rochia de mireasa. Numai ca o superstitie spune ca perlele purtate la nunta inseamna lacrimi. :)) Nici nu stii ce sa mai crezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.