Nu lăsa ridurile să își pună amprenta pe chipul tău. Cum să ai un ten mereu tânăr cu L’oreal

Tinerețe fără bătrânețe este dorința multora dintre noi. Din nefericire îmbătrânirea nu iartă pe nimeni. Trecerea timpului vine cu modificări asupra chipului nostru, asupra părului și corpului. Apelăm mai des la vopseaua de păr pentru a acoperi firele albe de păr și suntem mult mai atente la alimentele pe care le consumăm. Tenul este cel asupra căruia timpul își pune cel mai tare amprenta. Nu îmi doresc să mă confrunt cu apariția timpurie a ridurilor. Prevenția este foarte importantă. Este în puterea  noastră să prevenim și să nu tratăm. Tocmai din acest motiv am apelat la L’oreal – Revitalift Cica Cream pentru un plus de siguranță.

Crema de zi L’oreal Revitalift Cica Cream

Centella asiatica este unul din ingredientele minune care se găsește în cremele L’oreal Revitalift. Aceasta este o plantă care stimulează producția de colagen și a regenerează țesutul cutanat. Întârzie apariția semnelor de îmbătrânire a pielii și ameliorează aspectul ridurilor.O dată cu trecrea timpului colagenul este produs în cantități mult mai mici și trebuie să ajutîm pielea să-și redea elasticitatea cu creme.

Acest aspect ma bucură, astfel nu se pierde inutil din produs și pot scoate cantitatea necesară. Mă atrage faptul că această cremă este destinată segmentului de vârstă cuprins în intervalul 35-65 de ani. Astfel pot rămâne la această cremă o perioadă foarte mare de timp.

Crema de zi antirid cu Revitalift are o textură lejeră și este ideală pentru tenul normal sau mixt cum îl am eu. Îmi place crema pentru că intră foarte bine în piele și simt cât de bine hidratează tenul. Pielea nu rămâne cu vreun filtru gras la suprafață pentru că este absorbită rapid în piele și deja se simte pielea mai fină și mai elastică. Îmi priește această cremă și consider că este o bază de machiaj excelentă.

aplic în fiecare dimineață pe față prin mișcări circulare. 5 minute în fiecare dimineață cu crema de zi antirid de la L’oreal îmi asigură necesarul zilnic pentru un ten protejat și cu riduri mai netezite. Este atât de plăcut să ai tenul hidratat și mereu tânăr. Recomand crema de zi antirid Revitalift pentru că are un preț foarte bun pentru segmentul care este destinat, un ambalaj care ne permite o aplicare pe cât posibil igienic și cu efecte foarte bune pentru ten.

Crema de noapte L’oreal Revitalift Cica Cream

Crema de noapte vine ca o completare a cremei de zi. Aceste 2 produse se completează cel mai bine și tocmai din acest motiv este indicat să folosim produse din aceeași gamă pentru că au rolul de a se completa. Ambalajul este foarte potrivit potrivit pentru o aplicare rapidă. Cred că este prima cremă de noapte într-un recipient de sticlă și recunosc că-mi place mult acest aspect.

Crema oferă hidratarea optimă pielii și o dată intrată în piele, îți simți pielea foarte fină. Niciodată nu mi-a plăcut să am tenul încărcat după ce-mi aplic crema. Întâmplarea face să fiu mai consecventă în ceea ce privește îngrijirea tenului meu seara. Cred că n-am uitat în nici o seară să aplic crema și mă bucur că m-am obișnuit să nu mă bag în pat până nu mă dădeam cu cremă. Acest lucru s-a văzut cu timpul și recunosc că sunt mândră de tenul meu.

Ambele produse le găsiți pe site-ul celor de la notino.ro – furnizorul meu de cosmetice. Aici găsesc toate cosmeticele de care am nevoie și, în plus, găsesc cele mai noi produse lansate.

Voi ați încercat vreun produs din această gamă?

You may also like

9 comentarii

  1. Pana acum a tot folosit Nivea, dar cred ca am sa trec la aceste creme pentru ca nu sunt scumpe si mi le pot permite.

  2. Mie mi-au placut mult amandoua, dar mai ales cea de zi pentru ca nu lasa deloc pielea grasa si pot sa aplic fondul de ten direct peste ea. Eu nu folosesc primer pentru ca sunt zgarcita, Promit ca, daca prind vreo oferta pe aoro incerc si cu primer macar o data sa vad diferenta.

  3. Nu, chiar nu am incercat niciun produs din aceasta gama de la L’Oreal dar produsele arata tare bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.