Perucile și extensiile – soluția rapidă și eficientă în situații limită

Mi s-a întâmplat să urmăresc emisiuni în care vedetele arătau diferit de la o emisiune la alta, de la o zi la alta. Cu makeup-ul este mai ușor, după demachierea tenului putem să înlocuim machiajul. Cu părul este mai dificil dacă nu folosim o perucă sau extensiile. Nu îmi pot imagina cum ar fi dacă o persoană s-ar vopsi o dată la câteva zile. Sunt convinsă că majoritatea vedetelor apelează la o perucă pentru că multe dintre ele au mărturisit asta.

Peruca din par natural – o investiție bună 

Un accesoriu de înfrumusețare, peruca a devenit tot mai des folosită de către femei. O perucă din păr natural aleasă într-o nuanță corectă va avea un aspect natural și identic părului nostru. Pentru persoanele care au probleme cu părul, o perucă îi poate ajuta să fie mai încrezătoare în propria persoană. Putem trata o perucă la fel ca părul natural. Dacă vrem putem vopsi, coafa și chiar tunde părul unei peruci.
O perucă din păr natural pe care o regăsesc pe www.addcolo.com va rezista suficient de mult timp. Pe acest site găsim human hair wigs, în toate nuanțele, de toate lungimile, și direct coafat sau tunse. Nu credeam că aș putea găsi peruci în forma bob atât de perfecte. Am găsit peruci atât de frumoase. Unele chiar gata coafate în stil afro sau wave. Sunt speciale și atât de plăcute încât este dificil să mă pot hotărâ care tip de perucă îmi place mai mult.

Trei motive pentru care perucile din păr natural sunt de neînlocuit 

Create din păr natural, perucile și extensiile au o calitate superioară. Sunt atât de frumoase, au un aspect estetic plăcut și atrăgătoar. O perucă din păr natural sau extensiile au o textură fină. Acestea pot fi purtate chiar și de acele persoane care au pielea capului sensibilă. Nu sunt incomode și ne asigură un păr lung și o coafură perfectă în doar câteva minute. Pot fi purtate zi după zi fără a întâmpina probleme.

Cum întreținem perucile și extensiile 

Părul și extensiile pot arăta bine dacă le îngrijim corect. Doar având grijă de o perucă, aceasta va arpta bine cât mai mult timp. Pe piața produselor destinate îngrijirii părului găsim și produsele speciale adresate întreținerii perucile sau extensiilor. Perucile trebuiesc spălate cu apă rece și trebuie să folosim șampon și balsam. Spălăm ușor, cu delicatețe și atenție peruca și o punem la uscat pe un suport. Nu trebuie sa trecem la pieptănarea perucii sau a extensiilor cât încă sunt ude.
Dacă aruncam o privire pe www.addcolo.com putem găsi o perucă potrivită formei feței noastre atât din punct de vedere al lungimii, nuanței, culorii și tunsori. Perucile si extensiile din păr natural sunt soluția potrivită în cazul unui eveniment important sau situații limită din viața noastră. Sunt ușor de aplicat și putem să ne achiziționăm mai multe peruci, pentru a ne schimba lookul ori de câte ori dorim.

Va încântă ideea de a purta o peruca sa extensii? 

You may also like

6 comentarii

  1. Da, eu am avut extensii din acelea mai ieftine, și am văzut cât de mult îți schimbi look ul, zic eu ca se merita sa avem peruci sau extensii din par natural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.