Costume de baie potrivite pentru această vara

Știu, știu că nu este momentul potrivit să abordez un astfel de subiect. Se pare că vremea rea a câștigat teren în ultimele săptămâni, dar mă gândesc că în scurt timp ne vom putea bucura și de o primăvară însorită. Înclin să cred că sunt meteo dependentă pentru că de când este vremea asta urâtă parcă nu mai am chef de nimic și îmi este somn mai mereu. În fine … trecând peste acest aspect, încerc să mă gândesc la zilele călduroase de vară și la mare. Mi-am permis să visez și să-mi aleg câteva costume de baie noi pe care mi le-aș dori pentru vara 2019.

sexy one piece swimsuit

Un costum de baie întreg ar fi perfect pentru această vară. Acest costum de baie este genul de costum pentru un corp absolut perfect. Faptul că burtica este parțial acoperită asta nu înseamnă că se potrivește altceva în afară de un abdomen plat. Este acel gen de costum care pare că acoperă corpul și totuși este lăsată la vedere foarte multă piele.

sexy high waisted bikini

Bikini cu talie înaltă sunt o alternativă mai nouă a bikinilor clasici. Adus în prezent din anii 70-80, modelul acesta de costum de baie oferă multă senzualitate și este extrem de sexy. Este un costum de baie potrivit pentru persoanele care nu au un bust generos, dar pentru care abdomenul este perfect sau aproape perfect. În cazul în care aveți burtică ar trebui să vă orientați spre un alt model pentru că altfel va arăta mult mai rău ca în realitate.

slimming swimsuits

Costum de baie întreg este unul foarte apreciat de persoanele cu forme. Special am vrut să pun acest model pentru a avea și persoanele cu ceva kilograme în plus alternative. Partea neagră din dreptul abdomenului permite să avem un pic de burtică și s-o mascăm în acest fel. Chiar ne avantajează un bust generos în cazul de față.

zipper one piece swimsuit

Costumul de baie cu fermoar poate fi perfect pentru cele care vă doriți să vă jucați cu decolteul. Îl putem lăsa mai mult sau mai puțin la vedere în funcție de preferințe. Nu m-ar deranja un astfel de costum deși nu sunt genul care pune accent pe decolteu. Sunt multe persoane de sex feminin care au un bust generos sau extrem de frumos, iar acest model le pot pune frumos în evidență.

sexy plus size swimwear

Negrul poate favoriza mai multe tipuri de ținute. Atunci când ne dorim să ne ascundem sub un costum de baie, unul negru poate fi perfect. În linkul de mai sus găsiți nenumărate modele de costume de baie XXL care vă pot ajuta să faceți alegerile potrivite.

Voi ce fel de costum de baie căutați pentru vara asta? Aveți vreo preferință?

You may also like

10 comentarii

  1. sunt tare frumoase aceste costume de baie, dar mai mult pentru piscine si pentru cele care au sedinte foto la plaja. Nu mi se par foarte practice pentru plaja.

  2. Mie imi plac mult de tot costumele de baie intregi si ma atrag modelele alese de tine, chiar daca mai am vreo trei costume de baie de pe acest site in dulap, dar nu sunt niciodata prea multe nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.