Două accesorii feminine, indispensabile vara aceasta: geanta și ruscsacul

Cele mai importante accesorii ale unei ținute feminine sunt geanta și rucsacul. Fiecare geantă sau rucsac are o poveste. Mărimea, culoarea și forma lor sunt principalele atuuri care vorbesc despre cea care le poartă. Un rucsac este ca o prietenă, ascunde multe secrete și poartă cu sine lucrurile de care noi avem cea mai mare nevoie. Mai nou, tot mai multe doamne și domnișoare aleg să poarte rucsacuri. Pot fi purtate în parc, la locul de muncă, atunci când ieșim la plimbare sau când mergem în vacanță.

Cum purtăm geanta

Fără a ține cont de anotimpul în care ne aflăm, când alegem să purtăm o geantă trebuie să o alegem în funcție de ținuta pe care o purtăm. O geantă are rolul de a pune în valoare personalitatea unei femei, de a-i crea un stil și de a-i oferi eleganță. O geantă de damă nu trebuie lăsată la întâmplare când ne aflăm în public. Se spune că nu este tocmai ok să lăsăm geanta pe masă, însă trebuie să găsim o cale de mijloc pentru a o lăsa la vedere. Normele bunelor maniere ne spun că cel mai bine ar fi să purtăm geanta pe partea stângă. Fie că avem o geantă de damă de umar sau o gentă de mână, cel mai potrivit ar fi să o purtăm pe partea stânga. Dacă avem o geantă de damă elegantă când luăm cina în oraș, nu este indicat să o poziționăm pe spătarul scăunului liber, lângă noi.

Culorile genților ne permit să le asortăm după bunul plac. Putem purta un anumit model de geantă în combinație cu nuanța pantofilor pe care îi purtăm sau cureaua. Nu este obligatoriu să purtăm o geantă de damă în aceeași nuanță pe care o avem la vreun articol al ținutei noastre.


Cum purtăm ruscasul și avantajele sale

Am constat în ultima perioadă, că multe dintre noi aleg să poarte un rucsac drept accesoriu. Rucsacul a devenit un accesoriu, nu doar pentru cei și cele care merg la școală sau la facultate ci și pentru pentru doamne și domnișoare. Regăsim foarte multe modele de rucsac damă, de unde putem alege pe acela care ne place. Important este să ținem cont și de nevoile noastre. Putem alege un rucsac Evelyn, suficient de încăpător, un model atrăgător și pe care îl putem purta oriunde ne dorim. Vedem multe modele de rucsacuri de damă, de mărimi și modele cât mai variate.

Orice tip de rucsac am avea el este potrivit oricărei ținute din jeans sau unei rochii casual. Putem alege să purtăm un rucsac Adona.ro sub numele lui Evelyn chiar și la o ținută elegantă. Multe dintre vedetele de la Hoollywood au făcut-o și au atras multe cuvinte de laudă. Un rucsac dama oferă multe avantaje. Față de alte accesorii, un rucsac de genul  este foarte practic. Oricâte lucruri am avea în el, greutatea va fi distribuită uniform pe ambii umeri.

Un rucsac adona evelyn ne ajută să ne mențiem o poziție corectă a spatelui. Un avantaj pe care ni-l oferă un rucsac, este că îl putem purta după cum dorim. Fie pe un singur umăr sau chiar pe ambii. Purtat la plimbare, prin parc sau la shopping, un rucsac ne asigură o mai bună libertate de mișcare. Un rucsac este încăpător, putem lua în el portofelul, produse de make-up, sticla de apă, chiar și o gustare și alte obiecte personale. Chiar dacă avem un stil vestimentar mai elegant sau unul sport, alegând un rucsac de damă sigur nu vom da greț.

Un rucsac este ideal chiar și pentru mămici, în el putem lua cele necesare celui mic. În plus, avem mâinile libere ca să ne putem ocupa de copil fără a mai avea grija vreunei genți. Rucsacul este noul trend în rândul accesoriilor feminine și îl găsesc foarte util.

Vouă vă plac rucsacurile? Obișnuiți să le purtați?

You may also like

24 de comentarii

  1. De peste 1 an folosesc ghiozdanele mici in locul clasicelor genti! M-am obisnuit asa si imi este super comod un rucsacel! Foarte drăguț articolul! 🙂

  2. Eu nu ies din casă fără rucsacul meu, fie că merg la mall, fie că merg în parc la plimbare sau să duc copilul la școală. În vacanțe nu mai zic…. Am o colecție de 10 rucsacuri, de la sport, la urban cool, tip școlaresc, etcc.

  3. Credeam sa rucsacul este numai pentru drumetii, dar m-am inselat. Acum port mereu un rucsac. Pot spune ca am renuntat la genti.

  4. Arată foarte bine rucsacul prezentat! Am și eu unul uitat prin dulap. Îmi place foarte mult să port rucsac. dar stau cu o teamă continuă că îmi poate umbla cineva prin el fără să îmi dau seama

  5. Ce imi place rucsacul!!! Sa stii ca l-aș folosi, dar as opta si pentru o culoare mai deschisa.

  6. Mie imi place sa am din ambele cate ceva. Aleg rucsacul cand stiu ca voi avea nevoie sa am mainile cat de cat libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.