Vrăjitoarea cea poznașă – Libris(recenzie)

Copiii sunt pasionați de magie și de vrăjitorii. După ce au văzut cum stă treaba asta cu magia își și închipui cum pot primi un munte de ciocolată și de jucării. La vârsta asta ei doar asta visează și își doresc. Am să vă povestesc câte puțin despre această carte. Cartea este una foarte frumoasă și perfectă pentru copiii de peste 4 ani. Poate fi citită și pentru copiii mai mici, dar consider că este mult mai bine înțeleasă de copii puțin mai mari.

Vrăjitoarea cea poznașă – Libris

O fetiță face școala de vrăjitoare și crede în puterile ei de a face lucruri. Încearcă diverse trucuri pentru a face mici năstrușnicii și cum iese de la cursurile ei încearcă să transforme o broască grăsuțp într-o pălărie. Când să spună cuvintele magice o ia strănutul, bagheta îi zboară și nici măcar nu bagă de seamă că bagheta este îndreptată înspre o floare în momentul vrăjii. Este dezamăgită că nu funcționează magia vorbelor ei, că broasca este la locul ei și nici nu bagă de seamă că în vârful unei flori apare pălăria. La fel se întâmplă de fiecare dată când vrea să facă o năstrușnicie.

Este supărată că nu poate să facă nici o vrăjitorie până când vine în ajutorul ei o prietenă care îi explică unde greșește. Povestea are un final fericit și copiii vor fi încântați de toate peripețiile fetiței din poveste. Pe mine m-a fascinat și chiar aș reciti-o cu drag ori de câte ori va vrea fetița mea. Mă bucur că am ales aceată carte și că este atât de educativă. Această carte are ni;te imagini foarte captivante care stârnește curiozitatea și interesul pentru poveste, o face să-și dorească să vadă ce se petrece la următoarea pagină. Scrisul este mare și așezat în diverse moduri. Nu este nimic clasic. Chiar am fost atrasă cărticică și v-am pus și vouă 2 poze ca să vă convingeți. O puteți găsi ⇒ AICI.

Cartea am luată de pe Libris. Acest site este locul din care îmi aleg toate titlurile acestea frumoase pentru copii. De cele mai multe ori aleg cărți pentru copii pentru că aș vrea să își dezvolte cât mai mult imaginația. Eu sper să o ajute acest citit periodic și în acest mod să-i dezvolt și ei pasiunea pentru lectură.

Credeți că vrăjitoarea va reuși să facă vreo magie? Vă plac cărțile de copii?

You may also like

9 comentarii

  1. Foarte frumoase ilustratiile. Nu avea cum sa nu ii placa unui copil. Sa stii ca si eu am inceput sa ii citesc nepoatei si e destul de atenta pentru un copil de un anisor, zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.