Ma pregatesc pentru o noua comanda Dresslink

Săptămâna asta am primit o comandă Dresslink și cât de curând am să vă arăt ce am primit. Vă spun doar atât …. am primit peria care îți întinde părul. Cât de curând am să vă povestesc cât de eficientă este și dacă se merită să achiziționați un astfel de produs.

Pentru că a venit toamna am să mă axez pe lucruri cu mânecă lungă și mă gândeam să îmi iau o rochiță cu mânecă lungă plus încă câteva lucruri drăguțe. Nu cred că am să o ignor nici pe Criss și intenționez să îi iau și ei o geacuță de toamnă.

rochie-cu-dungi-min

Striped Fit and Flare Swing Dress

Rochia asta este fix pe stilul meu și ar fi o plăcere să o port cu o pereche de botine scurte sau de cizme înalte într-o singură culoare. Iubesc să fac cumpărături pe acest site pentru că prețurile sunt foarte prietenoase.

rochie-tip-camasa-min

Shirt Dress Long Sleeve Belt Decor Casual

Se poartă rochiile tip cămașă iar acest model este potrivit de mers la muncă sau pentru orice eveniment unde ai nevoie de un outfit casual. Rochia vine la pachet cu acea curea și poate fi purtată cu accesorii puțin mai colorate dacă vreți să ieșiți din anonimat.

vesta-de-blana-dresslink-min

Warm Faux Fur Long Vest Coat

Sezonul trecut mi-am luat o grămadă de veste de blăniță și am pe toate culorile. Îmi plac aceste veste și se văd foarte frumos. O parte dintre ele le-am mai dat și aș vrea să îmi mai iau și eu câteva. Acest model îmi place. Ceva îmi spune că nu este chiar atât de elegantă pe cât pare.

geaca-copii-min

Lons Sleeve Watrproof Hooded Coat Outwear

Pentru Criss am ales această geacă impermeabilă. Sper să îi fi ales bine mărimea și să îi vină. Ea a mai crescut și deja unele hăinuțe cumpărate de pe Dresslink nu îi mai vin. Modelul ăsta este foarte sweet și sigur îi va sta foarte bine. cam astea sunt alegerile mele.

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.