Loțiune de corp Neutrogena

Neutrogena este una dintre firmele foarte cunoscute care au creme foarte prietenoase. Eu o asociez cu reclamele făcute pe timp de iarnă care sunt extrem de hidratante. Eu cel puțin pe acest considerent am ales-o și am fost nerăbdătoare s-o încerc și să mă răsfăț cu ajutorul ei după fiecare duș. Sau cel puțin asta este intenția mea.

Oricât de hidrant ar fi gelul de duș tot avem nevoie de puțină cremă de corp. De obicei aplic loțiune de corp doar după duș pentru că altfel n-o tolerez. Mi se pare că-mi îngrașă pielea, dar după duș intră foarte ușor în piele și chiar se simte pielea mai hidratată. Evident că o mare parte din aceste calități vin în sarcina cremei de corp.

Loțiunea de corp de la Neutrogena este specială pentru pielea sensibilă. Este potrivită pentru persoanele care prezintă disconfort la aplicarea diverselor creme și care caută produse speciale pentru problemele lor. Acestă crema este pentru persoanele care au mâncărimi sau care vor să acorde o importață aparte îngrijirii pielii.  Eu am făcut experimentul în a aplica timp de o săptămână cremă pe un picior și unu nu. Diferențele s-au văzut începând cu a doua zi. Cel mai repede s-a observat în dreptul genunchilor. Piciorul care nu a fost hidratat arăta urât și chiar era vizibilă diferența.

Pentru că auzisem că este foarte hidratantă, mă așteptăm să aibă o consistență foarte grasă. În realitate  ea are o textură lejeră care hidratează bine cu o cantitate mică de produs.

Intră rapid în piele fără a fi nevoie să masați foarte mult zona. Mirosul este insesizabil și recunosc că nu m-ar fi deranjat dacă avea. Eu mi-am luat-o de pe Nutritiv.ro împreună cu alte câteva creme. De exemplu, crema anticelulitică de la Elmiplant despre care am scris aici mi-am luat-o tot de aici.

Voi ce creme de corp folosiți?

 

You may also like

28 de comentarii

  1. eu nu prea folosesc lotiuni de corp de fel, dar altfel produsele Neutrogena sunt foarte bune. Eu am folosit mai des cremele de maini si pot spune ca sunt printre cele mai bune.

  2. Mie imi plac cremele si uleiurile de corp de la Yves Rocher pentru ca miros irezistibil si hidrateaza foarte bine. Mai folosesc si ulei de cocos de la Vegis.

  3. Acum cativa ani am avut o crema de maini care nu mi-a placut de loc si am renuntat sa mai cumpar si alte produse de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.