Cursul de italiană de la Eurocor (lecția 11 – 12)

Dacă etse weekend, este zi de învățat. Nu pot să spun că sunt ceva mai liberă în aceste zile doar că dacă mă trezesc cu puțin timp înaintea copilului pot analiza în liniște cursul fără a fi deranjată. Îmi place să-mi fac singură programul și tocmai din acest motiv am ales cursul de la Eurocor. Este mult mai practic și mai comod pentru mine. Cu atât mai mult cu cît o limbp străină nu necesită practică și este perfectă pentru a fi învățată și acasă fără probleme.

Eu mă bucur că am trecut de jumătatea cursului și sunt pe drumul cel bun. Am îmvățat câteva lucruri și chiar îmi place. Italiana nu este așa de simplă cum mă așteptam eu, dar nici foarte grea nu este. O mică bază o aveam deja și acum încep să aprofundez ceea ce știam și să învăț și alte lucruri noi.

În lecția numărul 11 ne sunt introduse cuvinte noi și integrarea acestora în propoziții. Nu uitați să folosiți CD_ul în parcurgerea fiecărei lecții. Pe mine mă ajută mult pentru că îmi este mult mai ușor să aud exact pronunția chiar dacă în caiet este menționat și fonetic cuvântul. Acum se pune accent pe gramatică și pronunția cât mai bună. Este încurajată conversația care ne ajută să ne dăm drumul la vorbă.

Lecția 12 pune accent pe intonație și pronunție. Este ușor mai scurtă această lecție și cu multe informații noi. Nu este greu, dar nici imposibil. Pentru mine cursurile acestea sunt o provocare și sunt convinsă că voi reuși să duc la bun final cursul. Cred că este un fel de auto motivare și impulsionare.

Pe voi vă tentează cursurile la distanță de la Eurocor?

You may also like

17 comentarii

  1. Sincera sa fiu nu stiu daca as reusi sa invat o limba de una singura, acasa. Am incerc cu o aplicatie sa inva lucruri esentialr dar mai mult nu pot.

  2. Eu am in casa un curs de italiana fara profesor vechi, dar n-am reusit niciodata sa trec de lectia 3. Insa n-am nici motivatie sa invat ceva ce nu mi-ar folosi la nimic…

  3. si eu fac parte dintre aia care isi imaginau ca limba italiana e floare la ureche, dar uite nu e asa. Mi-ar placea sa invat aceasta limba, dar nu am timp momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.