Prima mea brățară din piele de la Soufeel

Soufeel este o firmă care comercializează bijuterii din argint 925, pietre Swarovski și aur 14K, iar brățările și charm-urile sunt cele mai cunoscute piese. Cea mai bună asemănare este cea cu brățările Pandora. Brățările Soufeel sunt mult mai accesibile ca preț și diferența dintre acestea și cele de la Pandora este legat de prețul plătit pentru brand. În rest totul este absolut la fel. Eu am mai avut o brățară de la ei luată acum 2 ani pe care am pierdut-o la scurt timp de la achiziționare. Dacă vreți să vedeți ce frumuseți de charm-uri am avut și cât de interesantă era, intrați aici.

Soufeel acum și atunci

În 2016 comenzile se făceau pe site-ul oficial Soufeel.com și coletele veneau de afară. Implicit asta însemna că coletul a ajuns la poșta vamală și printr-o minune am scăpat de plata taxelor suplimentare. Coletele care sunt declarate ca fiind bijuterii nu scutite de taxele suplimentare și nici nu se poate trece o valoare prea mică pe colet.

În 2018 mă bucur să aflu că putem comanda de pe site-ul Soufeel România care are o serie de avantaje. În primul rând coletul ajunge mult mai repede. Nu mai este nevoie să așteptăm aproape  o lună până să primi brățara mult dorită. Un alt avantaj ar fi și faptul că coletul ajunge direct la ușă prin intermediul curierului. Nu trebuie să ne mai deplasăm în nici un fel și nici să dăm explicație pentru ceea ce am comandat. Eu consider că este un mare plus.

Brățara mea de piele de la Soufeel

Prima brățară am ales-o din argint și acum am zis să încerc ceva nou. M-am gândit că s-ar vedea frumos o brățară de acest gen și din acest motiv am ales o brățară din pin piele. Încheietura mâinii mele are 16 cm și brățara am ales-o de 18 cm. Îmi vine bine brățara asta în condițiile în care o folosesc cu un singur charm. Dacă aș vrea să pun vreo 4-5 charm-uri pe ea, nu cred că ar mai fi ok. În acest caz ar trebui să folosesc o brățară mai mare cu cel puțin un centimetru. Pe încheietoarea brățării este inscriționat numele brand-ului așa cum se poate vedea mai jos. Încuietoarea se închide ușor și până acum n-am avut surpriza să mi se deschidă singură.

Charm-ul ales este Zeița Dragostei. Acesta este o combinație între argint 925, pietre Swarovski si aur 14K. MI-a plăcut mult cum este realizat acest charm și prin faptul că are câte puțin din fiecare element. În plus, un îngeraș care să mă protejeze este potrivit pentru liniștea mea și a familiei mele. Așa cum se poate vedea charm-ul este unul mediu. Se așează foarte bine pe brățara mea așa cum se poate vedea în poze.

 

Sunt foarte încântată de noua mea achiziție și o port cu plăcere. Am asortat-o cu o manichiură asorată așa cum se poate vedea  și în felul ăsta este scoasă și mai mult în evidență și pusă în valoare.

Vă plac brățările Soufeel? Vă încântă ideea de a vă achiziționa una?

You may also like

20 de comentarii

  1. Oh… cat frumoasa este si ce fain se vede pe mana cu charmul acela. M-am tot uitat pe site la fel de fel de modele dar deocamdata, prioritatile nu vor sa faca loc si lui Soufeel. Sa o porti sanatoasa.

  2. Arata superb bratara. Cel mai mult imi place micutul ingeras care o acompaniaza. Trebuie sa intru si eu pe soufeel sa imi aleg cateva bijuterii, chiar vreau produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.