Batoane raw vegan de la NAKD pentru o gustare sănătoasă

Alimentația din ziua de astăzi nu este una tocmai bună. Mâncăm pe fugă și de multe ori optăm pentru lucruri mai puțin sănătoase doar ca să ne potolim foamea pe termen scurt pentru că nu avem alternative. Știu că nici eu nu sunt cel mai bun exemplu de urmat, dar mă chinui și fac eforturi să-mi păstrez un oarecare echilibru. Am descoperit recent niște batoane raw vegan și curiozitatea m-a împins să le savurez, iar astăzi vă povestesc despre impresia pe care mi-au lăsat-o acestea.

De ce raw vegan?

Ideea de raw vegan este adoptată de multe persoane. Eu nu mă pot lipsit de ingredientele animale în totalitate doar că atunci când pot le mai ocolesc. Raw vegan înseamnă că produsul nu este preparat termic în nici un fel și nu are în compoziția lui ingrediente de origine animală; doar vegetală. Acest stil de viața poate fi unul sănătos și foarte căutat de cât mai mulți tineri. Personal, am încercat și eu să includ măcar o masă sau chiar o gustare pe zi de acest fel. Am încercat să-mi fac singură batoane raw vegan și v-am arătat asta și vouă doar că nu pot face un singur baton sau 2. Când văd 10 batoane de același fel parcă îmi piere cheful să le mai consum și din acest considerent am ales să apelez la produse la fel de sănătoase și de bio doar că ambalate.

Batoane raw vegan Nakd

Batoanele Nakd sunt făcute doar din ingrediente naturale, un amestec din fructe și nuci, care vă aduc un aport deosebit de vitamine, minerale și fibre. Este un produs vegan fără zahăr sau siropuri adăugate, fără gluten sau aditivi ascunși.

Batoanele Nakd nu sunt prelucrate termic, păstrând astfel toți nutrienții, fiind o gustare sănătoasă și delicioasă, o adevarată sursă de energie.

Sunt excelente atât pentru adulți, cât și pentru copii – aceștia vor adora textura moale, crocantă și gustul dulce.

Am avut plăcerea să încerc diverse gusturi, să văd diverse combinații și să vă împărtășesc părerea mea vis a vis de aceste batoane care nu conțin gluten, nu conțin lactate, nu conțin zahăr sau altfel de siropuri. Curmalele reprezintă cel mai mare procent al acestor batoane. Asta face ca conținutul să fie mai legat și să ofere acel gust dulce de care avem nevoie. Eu am folosit foarte multe curmale cât a fost fetița mică și sunt obișmuită cu textura acestora. Combinațiile sunt foarte interesante și gustoase. Îmi place să simt gustul moale și crocant și în același timp delicios.

Printre favoritele mele se află batonul cu zmeură și batonul cu nuci pecan. Ca și consistență, aș putea să spun că sunt foarte asemănătoare. Dacă nu vedeam eticheta, nu cred că le deosebeam. Gustul ăn schimb face diferența. Rămâi cu un gust bun și plăcut o bună perioadă de timp și vreau să vă spun că îmi țin de foame. De obicei le servesc atunci când mă ia pofta de ronțăit sau pentru a amâna masa cu câteva ore.

Găsiți aceste batoane pe www.unicorn-naturals.ro. Este un site cu multe produse naturale și comanda mea a fost compusă din diverse alte lucruri interesante de pe site pe care am să vi le arăt într-un articol viitor. Aceste produse mai pot fi găsite și în magazinele Carrefour, Kaufland, Mega Image Concept Stores, DM, Selgros, Cărturești, Naturalia și Bebe Tei.

Vouă vă plac produsele raw vegan? Preferați să le faceți în casă sau să le cumpărați?

You may also like

14 comentarii

  1. Nu prea le am cu mancarea raw-vegana in general, dar pe partea de dulciuri am incercat si eu cateva retete pe baza de fructe uscate si seminte si mi-a placut ce-a iesit. In general, lenea din mine, ma face sa sa vreau sa cumpar asa ceva, nu sa prepaar in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.